Nefret Ettiğiniz Hero'lar

Untouchable

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2010
Mesajlar
84
Oyuna girdiğiniz yükleme sayfası karşınıza geliyor, orada gördüğünüz hangi Hero lanet olası Hero ? Yine orada, ''Umarım oynamasını bilmiyordur.'' dediğiniz Hero, hangisidir ? :D

Benim şahsen Master Yi, Ulti'yi açtığı zaman kesin ya kaçıyor durduramıyorsunuz, ya da sizi öldürüyor. Anca karambolde yakalarsan işte. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zilean'da Pro herifler olunca dağıtıyor.:)Teemo da doğru mayın döşerse ağlatıyor. Ryze, Jax, Xin, Yi, Mordekaiser, Cho'Gath kasarsa ağlatıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akali "Tanrı" denebilecek bir şampiyon bence oyunda. O kadar düzensiz bir OP ki, dünkü oyunda ağzım uçukladı, camı açıp aşağı atladım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O anda oynadığım Hero. Nidalee, Nidalee kapışmaları çok canımı sıkıyor. Normalden çok daha büyük bir baskı hissediyorum üstümde. İyi ki Ranked'ta olmuyor ha. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zilean, Xin, Mordekaiser, Evelynn, Twitch bir de Miss Fortune.

Şimdilerde bir de Lux eklendi. Ama onun bizim takımda değil de karşı takımda olmasını diliyorum genelde. Pratik diye normal oyuna girenler için özellikle. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı