Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Temmuz 2020 #51 @Mutluww Niye stoku bitirdiler diye mi?
KS KS Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 30 Temmuz 2020 #52 Sqysm0k3 dedi: Bu konuyu açınca eline bir şey geçmiyor ama beğeni kazanma çalışmalarınızı takdir ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Ne yapalım benim de işim gücüm yok, gelip burada beğeni kasmaya çalışıyorum.
Sqysm0k3 dedi: Bu konuyu açınca eline bir şey geçmiyor ama beğeni kazanma çalışmalarınızı takdir ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Ne yapalım benim de işim gücüm yok, gelip burada beğeni kasmaya çalışıyorum.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #53 326001 dedi: Her geçen yıl birer birer emektar sosyal üyeleri masadan eksiliyor dostlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle Tony stark abimiz.
326001 dedi: Her geçen yıl birer birer emektar sosyal üyeleri masadan eksiliyor dostlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle Tony stark abimiz.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.763 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #54 Ban 1s Coming dedi: Atmayıp ne de güzel yapıyorlar. Belki o eski üyelerin hepsi çekip gitmemiştir, yeni hesap açıp kullanıyordur. Genişletmek için tıkla... Mesela hocam o 'eski üyeler' forum kurallarının çok şık uygulandigini bildiği için yeni hesap açmaz. Çift hesap yasaktır ve anında hesap kapatma sebebidir.
Ban 1s Coming dedi: Atmayıp ne de güzel yapıyorlar. Belki o eski üyelerin hepsi çekip gitmemiştir, yeni hesap açıp kullanıyordur. Genişletmek için tıkla... Mesela hocam o 'eski üyeler' forum kurallarının çok şık uygulandigini bildiği için yeni hesap açmaz. Çift hesap yasaktır ve anında hesap kapatma sebebidir.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 30 Temmuz 2020 #55 Kryptonian dedi: Özellikle Tony stark abimiz. Genişletmek için tıkla... Olaya ben de dahil olayım Sorun nedir?
Kryptonian dedi: Özellikle Tony stark abimiz. Genişletmek için tıkla... Olaya ben de dahil olayım Sorun nedir?
Mutluww Hectopat Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 180 30 Temmuz 2020 #56 Kayseri Mantısı dedi: @Mutluww Niye stoku bitirdiler diye mi? Genişletmek için tıkla... Hayır R5 1600AF çok kötü bir işlemci bir insan neden bunu alır aklım almıyor.
Kayseri Mantısı dedi: @Mutluww Niye stoku bitirdiler diye mi? Genişletmek için tıkla... Hayır R5 1600AF çok kötü bir işlemci bir insan neden bunu alır aklım almıyor.
KS KS Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 30 Temmuz 2020 #57 Pwieh dedi: Hocam ☹ buradan yaşınız tahmin ediliyor ama. Genişletmek için tıkla... Tahmin edilmesinde bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Tahmin ediliyor olması kesin olarak doğru olduğunuz anlamına da gelmiyor.
Pwieh dedi: Hocam ☹ buradan yaşınız tahmin ediliyor ama. Genişletmek için tıkla... Tahmin edilmesinde bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Tahmin ediliyor olması kesin olarak doğru olduğunuz anlamına da gelmiyor.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #58 @Ban 1s Coming Sana cevap verme gereği duymuyorum artik.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 30 Temmuz 2020 #59 Kryptonian dedi: Beyin yaşin kaç? Diye soracağim sana, soramiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu soruyu sorsanız şey gibi olur evsiz adama kaç Ferrarin var demek gibi olur.
Kryptonian dedi: Beyin yaşin kaç? Diye soracağim sana, soramiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu soruyu sorsanız şey gibi olur evsiz adama kaç Ferrarin var demek gibi olur.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #60 Lejax dedi: Olaya ben de dahil olayım Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... @283156 Bu kişiye sorun daha iyi anlatir.
Lejax dedi: Olaya ben de dahil olayım Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... @283156 Bu kişiye sorun daha iyi anlatir.