Nerede bu insanlar?

İnsanlar bir gününü sağ salim sona erdirmeye -çıkarmaya- çalışıyor işte. Herhangi bir farklılık, şaşırılacak bir değişiklik veyahut da istekler doğrultusunda edinilen bir amaç; yaşadığımız devri göz önünde bulundurduğumuzda artık lüks olarak sayıldığından ötürü çoğunluğu kapsayacak biçimde çok da olduğu söylenemez maalesef.
 
Son düzenleme:
İnsanlar bir gününü sağ salim sona erdirmeye -çıkarmaya- çalışıyor işte. Herhangi bir farklılık, şaşırılacak bir değişiklik veyahut da gözedilen bir amaç; yaşadığımız devri göz önünde bulundurduğumuzda artık lüks olarak sayıldığından ötürü çoğunlukla yok maalesef.

Çok korkunç bir döngü eminim hepimizin evinde aynı durum vardır iş-ev televizyon-yemek-uyku-tekrar iş... İnsan bunun için yaratılmış olamaz.
 
5000 Euro maaş almıyoruz bilginize.

Evet ekonomik sıkıntı insanı epey bir kısıtlıyor ama ekonominin iyi olduğu ülkelerde de durum çok farklı değil mesela AVM'lerde gezenler çok mu eğleniyor ben gözlemlediğim kadarıyla çok gezdikleri için ayakları ağrıyor ve şikayet ediyorlar veya gördükleri şeyleri beğenmemiş olabiliyor ve bunun için söyleniyor. Ekonomileri her ne kadar iyi olsa da bir yerden problem çıkıyor ve büyük resme baktığımızda insanlar bu döngüden çok da kurtulmuş sayılmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı