Netflix Netflix 4K planı almaya değer mi?

Hayır vazgeçmediler. Hatta yıllardır kuzenimle kullandığım aboneliğimi bu sebeple kapattım.
Zorla kaçak yayına itiyorlar milleti.

Yok diğer TV'ye geçince Netflix sahibinin telefonuna kod geliyor diğer TV'ye onu giriyorsun iki televizyonda da açılıyor.

Yok diğer TV'ye geçince Netflix sahibinin telefonuna kod geliyor diğer TV'ye onu giriyorsun iki televizyonda da açılıyor.

Hocam iki televizyonda açılmıyor maalesef.
Birinde kapanıyor bu sefer diyor ki bu mu açılsın diğeri mi?
Telefonlar için dediğin doğru seyehatteyim olarak seçebiliyorsun kod geliyor vesaire.
Fakat TV'ler için bu geçerli değildi en son.
Değiştirdilerse bilemem.

1-2 ay sonra isyan etmeye başlarsınız.
Başka platformlara bakmanız tavsiyemdir.
TV+ içeriğinde barındırdığı Exxen ve Blu Tv ve ekstra olarak bir çok film ile şu anda bir adım önde bence.
Hocam biz 5 kişi kullanıyorduk ama sürekli hesaptan atıyordu şuan 4 kişi kullanmayı düşünüyoruz aynı sıkıntıyı yaşar mıyız aceba?

Hocam iki televizyonda açılmıyor maalesef.
Birinde kapanıyor bu sefer diyor ki bu mu açılsın diğeri mi?
Telefonlar için dediğin doğru seyehatteyim olarak seçebiliyorsun kod geliyor vesaire.
Fakat TV'ler için bu geçerli değildi en son.
Değiştirdilerse bilemem.

Degistirdiler herhalde iki televizyonda da izliyoruz biz seyahat moduyla.

Degistirdiler herhalde iki televizyonda da izliyoruz biz seyahat moduyla.

Yarın bir gün tekrar eski haline alacaklardır.
Baktılar Türkiye'de tutmadı abone kaybetti, revizyona gitmişler demek ki.
Netflix'i bu fiyat politikası ve izleyiciyi kek zannetme politikası devam ettiği sürece abonelik başlatmam sanırım. Ayrıca Netflix yayınları en kolay ulaşılabilir yayınlar zaten.

Yarın bir gün tekrar eski haline alacaklardır.
Baktılar Türkiye'de tutmadı abone kaybetti, revizyona gitmişler demek ki.
Netflix'i bu fiyat politikası ve izleyiciyi kek zannetme politikası devam ettiği sürece abonelik başlatmam sanırım. Ayrıca Netflix yayınları en kolay ulaşılabilir yayınlar zaten.

Eski haliyle hic karsilasmadigim icin ben sanmıyorum degisiklige gideveklerini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı