Netflix Netflix Cartoon Network'ü satın mı aldı?

Hayır! Olamaz, olmamalı, lütfen olmasın. Küçüklük yadigarı bir tek CN kaldı zaten. Oradan da her yıl sadece Ninjago'nun yeni bölümlerini izliyordum zaten 🥺

Maalesef bu sefer gidiyor galiba. Disney Channel'dan sonra CN'da gidiyorsa çocukluğumuz birer birer aramızdan ayrılıyor. 🥺

LGBT çizgi filmler hayırlı olsun. Netflix'in güzel senaryoları var ancak aşırı LGBT yerleştirmesi var. Snowpiercer dizisinin senaryosu güzel olsa da bu aşırı yerleştirmeler yüzünden bir daha izlemedim ve üyeliğimi sonlandırdım. Artık Torrent'den istediğimi indiriyorum, ne izleyeceğime Netflix değil ben karar veriyorum. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı kanalın daha 1 hafta önce yayınladığı video. Burada'da HBO MAX satın aldı gibi bir şey falan diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı kanalın daha 1 hafta önce yayınladığı video. Burada'da HBO Max satın aldı gibi bir şey falan diyor.

Zaman bu her an her şey olabiliyor. 1 hafta sonra ne olacağını bilemiyoruz. :)

Ya hocam lütfen şu videoya inandığınızı söylemeyin. Adam video boyunca lafı eveleyip geveleyip aynı şeyleri söyleyip durmuş. Ne bi kanıt göstermiş ne açıklamalara dair bir tweet hiçbir şey yok. Öyle kafasından şu şunu demiş diye sallamış.

Ya hocam lütfen şu videoya inandığınızı söylemeyin. Adam video boyunca lafı eveleyip geveleyip aynı şeyleri söyleyip durmuş. Ne bir kanıt göstermiş ne açıklamalara dair bir tweet hiçbir şey yok. Öyle kafasından şu şunu demiş diye sallamış.

Disney Channel'da kapanmayacak haberleri vardı ama bakın kanalı izleyenleri önemsemeden bir miktar para uğruna kapattılar. :(

Hiçbir kaynak göremedim bu video harici. Muhtemelen Türkçe video atan arkadaş bu kanaldan görmüş güzel clickbait demiş kendisi de çekmiş. Bu kanaldan nefret ediyorum zaten. Bu arkadaş birkaç yıl önce de Esrarengiz Kasaba 3. sezon geliyor tarzı yalan haber paylaşıyordu. Size tavsiyem bu kanalı izlememeniz.

Yakın zamanda Disney channel geri açılıyor tarzı 3-5 tane video çekmiş bunların hepsi zırva. Ne kadar çok duymak istediğini duyan kişi bulursam o kadar kardır diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı