Böyle bu tarz saçma şeylere takılıp küsmek çok çocukça olur. Hesabı kendine al geç, bozmaya ne gerek var?
Cümlenin ilk başında sözleştik diyor oda kabullenmiş ama söz verdiği şeyi tutmamış. Kendi hesabını açsın en iyisi.
Böyle bu tarz saçma şeylere takılıp küsmek çok çocukça olur. Hesabı kendine al geç, bozmaya ne gerek var?
Aynen. Tam olarak bundan ibaret. Ergen kızmış gibi darılıp küsmeye ne gerek var? Ödemek istemiyorsa istemiyor, yeni ucuz hesap aç ve kendi yoluna bak.Evet belki arkadaş artık Netflix izlemek istemiyor bunu sana söylemeye çekiniyor arkadaşa nazikçe bende sıkıldım Netflix'ten izlemek istemiyorsan hesabı kapatalım diyebilirsiniz sonra kendinize yeni hesap açarsınız.
Aynen. Tam olarak bundan ibaret. Karı gibi darılıp küsmeye ne gerek var? Ödemek istemiyorsa istemiyor, yeni ucuz hesap aç ve kendi yoluna bak.
Sorun açıkçası para değil. Sadece insana batıyor bu tutum. Adamın biri gelse her gün sizden 5 kuruşçuk alsa bir yerden sonra sıkılırsınız değil mi ? Aynı o hesap benim ki de.Sen öde ama şifreyi de değiştir. Eğer fazla paran yok ise sana bir ton site önerebilirim ya da Netflix'ini ben ödeyebilirim.
Arkadaşın durumu kötü değil. Açıkçası ödediğim parayı da çok umursamıyorum. Benim sinirimi bozan nokta arkadaşın ödeyeceğim diyip ödememesi. Adamın biri her gün yanınıza gelip sizden sadece 10 kuruş para alsa ve gitse. Bir yerden sonra sinirinizi bozmaz mı ?Normalde arkadaş arasında üçün beşin lafını hiç yapmam, arkadaşlarımdan da aynısını beklerim. Üçün beşin lafını yapıyorsa bırak arkadaşın olmayıversin ya da en azından nasıl birisi olduğunu öğrenmiş oldun, dikkat edersin bundan sonra. Borcunu ödemeyen arkadaşlarım benim de var, arkadaşız ama bir kuruş çıkarıp vermem borç istese. O hata bir kere yapılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.