Netflix faturasını ödemeyen arkadaş

Normalde arkadaş arasında üçün beşin lafını hiç yapmam, arkadaşlarımdan da aynısını beklerim. Üçün beşin lafını yapıyorsa bırak arkadaşın olmayıversin ya da en azından nasıl birisi olduğunu öğrenmiş oldun, dikkat edersin bundan sonra. Borcunu ödemeyen arkadaşlarım benim de var, arkadaşız ama bir kuruş çıkarıp vermem borç istese. O hata bir kere yapılır.

Böyle bu tarz saçma şeylere takılıp küsmek çok çocukça olur. Hesabı kendine al geç, bozmaya ne gerek var?

Evet belki arkadaş artık Netflix izlemek istemiyor bunu sana söylemeye çekiniyor arkadaşa nazikçe bende sıkıldım Netflix'ten izlemek istemiyorsan hesabı kapatalım diyebilirsiniz sonra kendinize yeni hesap açarsınız.

Evet belki arkadaş artık Netflix izlemek istemiyor bunu sana söylemeye çekiniyor arkadaşa nazikçe bende sıkıldım Netflix'ten izlemek istemiyorsan hesabı kapatalım diyebilirsiniz sonra kendinize yeni hesap açarsınız.
Aynen. Tam olarak bundan ibaret. Ergen kızmış gibi darılıp küsmeye ne gerek var? Ödemek istemiyorsa istemiyor, yeni ucuz hesap aç ve kendi yoluna bak.

Aynen. Tam olarak bundan ibaret. Karı gibi darılıp küsmeye ne gerek var? Ödemek istemiyorsa istemiyor, yeni ucuz hesap aç ve kendi yoluna bak.

Böyle ufak şeylerde arkadaşlıktan silip atılırsa eninde sonunda arkadaşın kalmaz. Bazı şeyleri çok da kafaya takmamak gerekir.

Kendisine aynı şeyi üçüncü kez sordurmaya utanmayıp da izlemek istemediğini tek bir cümleyle söylemeye utanıyordur belki 💩

Sen en iyisi, ergen bir kız gibi davranma ve onun parasını cebinden öde. 6 Yıllık arkadaşın sonuçta, seni umursamasa dahi.

Sen öde ama şifreyi de değiştir. Eğer fazla paran yok ise sana bir ton site önerebilirim ya da Netflix'ini ben ödeyebilirim.
Sorun açıkçası para değil. Sadece insana batıyor bu tutum. Adamın biri gelse her gün sizden 5 kuruşçuk alsa bir yerden sonra sıkılırsınız değil mi ? Aynı o hesap benim ki de.
Normalde arkadaş arasında üçün beşin lafını hiç yapmam, arkadaşlarımdan da aynısını beklerim. Üçün beşin lafını yapıyorsa bırak arkadaşın olmayıversin ya da en azından nasıl birisi olduğunu öğrenmiş oldun, dikkat edersin bundan sonra. Borcunu ödemeyen arkadaşlarım benim de var, arkadaşız ama bir kuruş çıkarıp vermem borç istese. O hata bir kere yapılır.
Arkadaşın durumu kötü değil. Açıkçası ödediğim parayı da çok umursamıyorum. Benim sinirimi bozan nokta arkadaşın ödeyeceğim diyip ödememesi. Adamın biri her gün yanınıza gelip sizden sadece 10 kuruş para alsa ve gitse. Bir yerden sonra sinirinizi bozmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı