Netflix faturasını ödemeyen arkadaş

Netflix hesabı ne kadar bilmiyorum ama ayda 25TL bile herkesin karşılayabileceği bir rakam.
Recep Bey haklı ve bence alternatif çözümler düşün (şifreyi değiştirmek gibi)

Hiç sevmem böyle tipleri, kusura bakma. Paran varsa sen öde, şifreyi de değiştir. 40 kuruşa arkadaşını tanımış oldun, şanslısın.

Çok haklısın abi bana çok yaptılar böyle şeyleri. Sonra babam kadir inanır gibi gitti bir tane piiuvv yaptı ve geldi.

Son düzenleme:
Netflix ödemiyor diye de kaç yıllık arkadaşınla aranı bozmazsın herhalde? Nazikçe "Ödeyecek misin? Askıya alındığı için izleyemiyorum, kendim ucuz hesaba geçeceğim" gibisinden bir şey söyleyebilirsin.
Herkes o kadar sabırlı olamıyor.

Netflix ödemiyor diye de kaç yıllık arkadaşınla aranı bozmazsın herhalde? Nazikçe "ödeyecek misin? Askıya alındığı için izleyemiyorum, kendim ucuz hesaba geçeceğim" gibisinden bir şey söyleyebilirsin.

Haklısın kaç yıllık arkadaşını Netflix yüzünden silip atmak ne kadar doğru.

Netflix ödemiyor diye de kaç yıllık arkadaşınla aranı bozmazsın herhalde? Nazikçe "Ödeyecek misin? Askıya alındığı için izleyemiyorum, kendim ucuz hesaba geçeceğim" gibisinden bir şey söyleyebilirsin.
5 kuruşluk şeyi ödemeyen , hadi diyelim maddi sıkıntısı var olur biter ama eğer orta halli ise ben birdaha konuşmam yaptığı ayıp.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı