Netflix Türkiye'de Yasaklanıyor mu?

Bir şeye bağlamadan konuyu konuşabiliriz. Çünkü her seferinde konu amacından sapıyor ve kilitleniyor. Bu da can sıkıcı bir durum.
 
Neden bağlamayacaz ki, bu ne saçma bir mantık? Aptalca bir iş var. Bu işin sorumlularının adını vermeden aptalca işi konuşalım, diyorsun. Bunun kime ne faydası var ki? Bu dediğin ekonominin içine edip dış güçler yaptı demek gibi bir şey. En azından teşhisi doğru koyuyoruz. Konu kapanacaksa da kapanır artık. Ne yapalım konu kapanacak diye yalan mı konuşalım? Bu uygulama saçmadır. Sebebi de çomarların tercihleridir. Zaten herkes şikayetçi bu uygulamadan ama takan yok. Ben 20-30 yaşındaki adamın neyi izleyip izlemeyeceğine para ödediği bir platformda karışılmasından hoşnut olacağını sanmıyorum.
 
Son düzenleme:
Yasaklansa bir şey olmaz zaten içerik yok olanda az bölüm sabah, öğlen ve akşam 2 bölüm izlesen bitiyor.
Filmleri de gerçekten berbat ve eski içerik sadece ölüm defteri ve bilmem ne kuşatması filmlerini sevmiştim hiçbir şey bulamadım troll avcıları çizgi filmini izleyip bitirmiştim artık hesap et.
Narcos iyiydi sadece onun dışında hiçbir şey yok ama narcos gerçekten efsaneydi.
Punisher vardı oda 10 bölüm bir şeydi 3 bölüm hikaye desen zaten bitti süre 40 dk.
Tabi yasaklanmasını istemem çünkü kişisel tercihlere kimse yasak koyamaz koymamalı ama burası Türkiye burada devletin borusu boş şeylere ötüyor sömürüye her şeye izin verir tabi. (kendisi de sömürgeci orası da ayrı.) :)
 
Netflix yasaklansa ne olur ki? Booking yasak ama aç VPN'i, indirimli Türkiye otellerinden yararlan bu kadar basit. Kredi karlarına Netflix pos cihazı yasaklanırsa, Plati'den %10 komisyonlu debit alarak işini halledersin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı