Netflix ve BluTV, RTÜK'e Bağlandı

Netflix'e bir şey yapamazlar diye düşünüyorum zaten Netflix'te iplemez gibi.

RTÜK: Dijital ortam TV platformlarında küfür yasak olacak.

Netflix: MERHABALAR A...

Netflix'e bir şey yapamazlar diye düşünüyorum zaten Netflix'te iplemez gibi.

RTÜK: Dijital ortam TV platformlarında küfür yasak olacak.

Netflix: MERHABALAR A...
Bence tam tersi olacak gibi.

Netflix: Yetişkinler için sansürsüz içerikler yayınlıyorum.

RTÜK: MERHABALAR A*

Bilmiyordum ben direk VPN açarak girmeye çalıştığımda girememiştim kusura bakmayın.

Netflix VPN kabul etmeyen bir platform. Eğer değişikliğe gidilmezse sonu olacak. Hiç kimse kusura bakmasın ama ben TV sunucumu kapatalı yıllar oldu. Sonu belli ucuz diziler yerine internet ortamında özgürce yayımlanan dizileri izliyordum. Benim işten geldikten sonra en büyük deşarj olma yöntemlerimden biriydi. Burada asla siyasi konuşacak halim yok ama bu büyük bir müdahaledir! Asla kabul edilemez. Ben sözleşmemi okudum ve ona mütekabil izliyorum. Hiç kusura bakmasınlar bu özgür iradeye karşı yaptırımdır!

Sen de bunu yedin?

Yahu çocuklar adamların umurunda mı. Yurtlarda çocuklara tecavüz edildi, kuran kurslarına çocuklar yandı kimse yargılanmadı. Kaldı ki ben belki çocuğumun eşcinsel içerik izlemesinde sorun görmüyorum? Devlet kendisi çocuklara zorla din eğitimi verirken sorun yok ama ben parayla içerik izlemek isteyince mi sorun?

Adamların dertleri para. Netflix'ten nasıl para kopartırız peşindeler. Ama kasada para bitti. Yakında iflas açıklamasını yaparlar...

Para toplamayı da bilmiyorlar ki. Vergi toplayım derken vergiden bu kadar kaçan bir devlet görmedim. Adamlar vergi affı yapıyor. Sigara ve Alkol zamlandırıp insanları kaçak sigaraya ve evde alkol üretmeye alıştırıyorlar. Elde olan vergi kalemini yok edecek bir sürü olaya imza atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…