Ortalama %5 ile %6 arası kayıp olur hocam.
Bence gayet iyi. Bendede aynı idi 35 vdsl paketinde. Şimdi 100 vdsl geçtim.Hocalarım selamlar, NetSpeed'e yeni geçtim. 35/6 paketlerini satın aldım. Hız testi yaptığımda Download sonucu 2 MB altında oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi ve normal mi? Yanıtlarsanız memnun olurum.
Eki Görüntüle 1734771
200 Mbps kullanmak için TurkNetten Netspeed'e geçtim. 1 2 ay güzeldi sonra hindistan ip si mi atamadılar 999 ping mi görmedik bağlantı sorunları mı çıkmadı, günde 3 4 kez internet mi kesilmedi neler neler yaşadım. 3 ay bittiği gibi TurkNet'e geri döndüm. Netspeed'e geçmeden önce bir kesinti yaşamadım ki fiberde beklenen o stabilite ve yüksek hız ama stabiliteyi veremediler birtürlü.Ben de şu an Netspeed 35 kullanıyorum, Superonline Fiber'den geçtim ve aynı şekilde 2 mbps kayıbım var ve bu bir sorun değil. Netspeed'in VDSL'i Superonline Fiber'den her konuda daha iyi maksimum hız hariç o da VDSL altyapısı ile alakalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.