Fiber kullanmıyorum, VDSL kullanmaktayım.Merhaba.
TurkNet fiber internet kullanıyorum fakat oyunlarda paket kaybı ve ping olmakta. Netspeed kullanan var mı? Önerir misiniz?
Hocam bu NetSpeed'in sitesinde 1000 Mbps paket bulamadım. Sadece 200 Mbps'e kadar mı var?Fiber kullanmıyorum, VDSL kullanmaktayım.
Ortalama altı hat değerlerine sahip olsamda stabil ve güzel bir deneyim alıyorum. Ping olarakta hiç sorun yaşamadım ama çokta sık Online oyun oynamadığımıda belirtmeliyim. Birkaç ayda ilk defa geçenlerde internet düşüşü yaşadım şahsen.
Öneririm şahsen.
Paket: 67 Down, 15 Up.
Eki Görüntüle 2387467
Önerdiğiniz site varsa onuda paylaşabilirim.
Sanırım ne yazıkki öyle, genede müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım.Hocam bu NetSpeed'in sitesinde 1000 Mbps paket bulamadım. Sadece 200 Mbps'e kadar mı var?
Hocam bu Netspeed'in sitesinde 1000 Mbps paket bulamadım. Sadece 200 Mbps'e kadar mı var?
@He stole my money hocam Speedtest'te benim TurkNet'te değerler şöyle çıkıyor Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test fakat oyunda anlık takılma falan oluyor CS2 oynuyorum. Bufferbloat testi yapar mısınız bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.