Çözüldü Netspeed almayın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

purplefoxx

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gündür mtu değerimle ilgili sorun yaşıyorum 1492 olması gereken değer 1448'de kalıyor. Aynı modem aynı bilgisayarlar sadece modem arayüzünden Türk Telekom kullanıcı adı ve şifresini girerek tekrar test yaptığımda mtu değerim normale dönüyor. Müşteri temsilcisini aradığımda ısrarla modemde sorun var diyor. Cahil insan sorun modemde olsa neden diğer ISP'ye geçtiğimde sorun çözülsün. Kıssadan hisse arkadaşlar, biraz daha uygun olsun diye geçtiğiniz Netspeed gibi ISP'ler fiyat performans gibi gözükebilir ancak internet sadece indirme ve yükleme değerleri değildir. Mesela mtu gibi değerler sizin stream almanızda ve yüklemenizde (GeForce NOW benzeri) büyük etkenlere sahiptir -bu gibi değerlerin ne olduğunu bile anlayamıyor Netspeed müşteri temsilcileri-

Bende TurkNet 75Mbps kullanıyorum 48 Mbps alabiliyorum bende de mi sorun aynı hocam.

Evet muhtemelen hat değerleriniz kötü.

Modem hat değerlerinizi atar mısınız?

Bağlantıyı nasıl yapabilirim ya da nasıl sağlamlaştırma yapacağım bu konuda hiçbir fikrim yok.

Son düzenleme:
Pardon bilgisayrın başında değildim evet tahmin ettiğim gibi sınırda hat değerleriniz.

Yak 1 ile en iyi ek yapılır.

Nasıl en aza indirgeyebiliriz bunlari kablo değişimi hariç.

Ekleri yak 1 ile yaparak ve Telekom'dan altyapı kontrolü talep ederek.

Kablo değişimi hariç demiştim hocam modem arayüzünden vs aytar değiştirilip az bir şey de olsa aza çekemez miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…