Netspeed çöktü mü?

Bende işlemler tamamlandı sesli onayı da verdim. Aktivasyon kodu bekliyorum TurkNet tarafından.

Tek sıkıntı 75Mbps Netspeed kullanabilirken TurkNet en fazla 50 Mbps verebiliyor Türk Telekom sistemlerinde Max 50 gösteriyor dediler. Gereken resimleri attım hattım 90Mbps desteklediğini gösterdim, eğer şu an 75 kullanıyorsanız taşımadan sonra biz de 75'e çekebilir diyerek teit verdiler umarım sonradan döneklik yapmazlar.

Hocam TurkNet'e geçtiğinizde hızınızı 75Mbps'ye çıkarırlarsa haber verir misiniz? Bana da 35Mbps'yi dayatıyorlar.

hocma şöyle söyleyeyim bu alıcam türknet benim adıma olcuak evet ama şuan netspeed annemin üzerine yani nasıl iptal etmeyeckeler bi şekil kurtulacaz
Siz taşıma yapmamışsınız o zaman yeni abonelik gibi bir şey
Hocam iptal etmeden churn yapacağım. Mahallede boş port yok şuan. Bunu iptal edersem bir daha internet aboneliği alamayabilirim iptal ettiğim süreçte başkası internet bağlatırsa.
aynı sorun bendede var bu portu bile zor aldım

Siz taşıma yapmamışsınız o zaman yeni abonelik gibi bir şey.

Aynı sorun bende de var bu portu bile zor aldım.

Nasıl aldınız hocam kimle iletişime geçtiniz Telekom'la mı TurkNet'le mi konuştunuz port işini?

Siz taşıma yapmamışsınız o zaman yeni abonelik gibi bir şey.

Aynı sorun bende de var bu portu bile zor aldım.

Geçişi sağladım hocam. Az önce tekrar aradım iş bilen bir mh açtı telefonu. 35Mbps kısıtlaması yok hattınızın verdiği en yüksek değeri tanımlıyoruz zaten aktif bir aboneliğiniz varmış dedi.

Son düzenleme:
Nasıl aldınız hocam kimle iletişime geçtiniz Telekom'la mı TurkNet'le mi konuştunuz port işini?

Geçişi sağladım hocam. Az önce tekrar aradım iş bilen bir mh açtı telefonu. 35Mbps kısıtlaması yok hattınızın verdiği en yüksek değeri tanımlıyoruz zaten aktif bir aboneliğiniz varmış dedi.
Naptınız noldu hocam şimdi netspeed den türknete geçtiniz ve önceki netspeed hızınızı verdiler mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı