TurkNet'e geçiş tamamlandı benim ama geçtiğimden beri TurkNet ait web siteleri açılmıyor. Çağrı merkezini arayınca da Online işlem linki atıp kapatıyorlar. Cidden çağrı merkezleri yok mu bunların.
Eki Görüntüle 2524060
Online işlemlere girip oradan erişim için PPP kullanıcı adı ve şifrenizi almanız gerekiyor. Modem arayüzünüze gireceksiniz o bilgileri. Ardından internetiniz gelecek.
Onları zaten yaptım hocam nedense TurkNet sitesi açılmıyordu. TurkNet'e ait çerez verilerini temizledim düzeldi. Bakalım hızı napacaklar müşteri temsilcisine telden ulaşamıyorum.
Buraya yazmak dışında bir seçenek yok gariba. Tarife değiştir diye buton da yok burada.
Eki Görüntüle 2524063
En azından DSL kısmı hala 89 -90 gösteriyor.
Eki Görüntüle 2524064
Müşteri temsilcisi ile konuşmanın bir yolu var mı?
Hocam destek kaydı açıp talep edeceksiniz DSL bilgilerinizin görüntüsünü de ileteceksiniz. Destek kaydına dönüş olarak onlar sizi arıyor işlemleri beraber yapıyorsunuz.
Eki Görüntüle 2524074
Her menüye baktım ama bulamadım destek kaydı gibi bir şey açmanın yolunu garip bir sistem. Netspeed 45 dk da olsa bir temsilciye ulaşıyorduk şaşırdım ilk defa böyle bir durum görünce.
Ayrıca ping değerlerim +10 +15 artmış durumda umarım hızdan sonra eski hallere dönerler.
Mobil uygulamasından destek kaydı açın hocam biraz kurcalayın uygulamayı, kullanmayalı 6ay kadar oluyor yerini hatırlayamıyorum şu an.
Millenicom ile aynı günlerde bu sorun olunca Türk Telekom tarafından bunlara bant daraltma (veya teknik terimi neyse o) uygulandığını düşünmüştüm. Yanılmışım, demek gerçekten saldırı varmış. Geçmiş olsun diyelim. Umarım önlemlerini daha da arttırırlar. Müşteri kaybettiler orası gerçek.Detaylı bir açıklama gelmiş. İşte yıllardır kullandığım hiç pişman olmadığım Netspeedden ilk günden beklediğimiz de buydu ama geç olsun güç olmasın.
![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.netspeed.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.