Netspeed düşük hız ve bağlantı problemi

Musa Alkan

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. İnternet hızım Max 59 Mbps bende hepsini kullanabilmek için 100 Mbps olan paketten satın aldım. Evin iç hattında arıza olduğu için kablo alıp balkondan ana hatta bağlamak zorunda kaldım ve 1 tane de ek yapmak zorunda kaldım. Şu an Max 20 Mbps veriyor deneme yaptığım da 5 Mbps bile vermiyor, aradım bağlantı da sorun olabilir dediler ve kablonun Max 30 Mbps hız verdiğini söylediler. Ek kablo bu kadar sorun olur mu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de şu an aynı problemi yaşıyorum. İnternetim 1 senelik Netspeed aboneliğim süresince hiç 89Mbps altına düşmedi ve modeme gelen hızda 98Mbps civarındaydı ama şu son 2 haftadır internetim 31Mbps bandında seyrediyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda "efendim biz size her zaman ki hızınızı gönderiyoruz ve altyapınızda bunu destekliyor fakat santral kutunuz da veyahut kablolarınızda bir değişme olduysa bundan dolayı hızınız düşmüştür" dedi. Eğer talep ederseniz 100 lira karşılığında teknik ekibi yönlendirebilirim ve sorunu temelli çözerler dedi. Sizce ISS doğru mu söylüyor yoksa kendileri bir hız kısıtlamasına mı gittiler? Şu anki değerlerimi de paylaşıyorum.

1655045276289.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı