Netspeed düşük indirme hızı

Daha fazla  
Merhaba. 5-6 gün önce Millenicom'dan Netspeed'e geçiş yaptım ve şu an 75/8 VDSL tarifeyi kullanıyorum. Upload hızımda sıkıntı yok, 7 Mb/s alıyorum ancak download hızım 45-51 arası gidip geliyor. Netspeed ile durumu konuştuğum zaman "hat zayıflaması mecvut, ankastreden dairenize gelen kabloyu kontrol ettirin" gibi şeyler söylediler ancak buraya danışmadan boşu boşuna masrafa girmek istemedim, malum elektrikçi çağırınca minimum 200 TL gibi bir para isteyecek. Hat değerlerinde bir sıkıntı mevcut mudur? Eğer mevcutsa nasıl çözebilirim? Millenicom'da 35 Mbps VDSL paketi kullanıp 33 Mbps kesintisiz, kopmasız alıyordum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    17 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 84
Pirince gidecem derken evde ki bulgurdan olmuşsunuz. Şuan altyapı hızınız maximum 53 mbit yani max 51 alabilirsiniz. Boşuna 75'lik paket kullanıyorsunuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 84
Upload Snr Margin değeri iyi seviyelerdeyken, Download Snr Margin değeriniz düşük görünüyor muhtemelen kablo çekerseniz değerleriniz iyileşecektir.

Merhaba. 5-6 gün önce Millenicom'dan Netspeed'e geçiş yaptım ve şu an 75/8 VDSL tarifeyi kullanıyorum. Upload hızımda sıkıntı yok, 7 Mb/s alıyorum ancak download hızım 45-51 arası gidip geliyor. Netspeed ile durumu konuştuğum zaman "hat zayıflaması mecvut, ankastreden dairenize gelen kabloyu kontrol ettirin" gibi şeyler söylediler ancak buraya danışmadan boşu boşuna masrafa girmek istemedim, malum elektrikçi çağırınca minimum 200 TL gibi bir para isteyecek. Hat değerlerinde bir sıkıntı mevcut mudur? Eğer mevcutsa nasıl çözebilirim? Millenicom'da 35 Mbps VDSL paketi kullanıp 33 Mbps kesintisiz, kopmasız alıyordum.
Mevcut kullandiginiz hattin 53 Bin kapasitesi var. Bu hizin uzerine cikamazsiniz hocam. Hatti kontrol ettirin, desteklemiyorsa 35 sizin icin ideal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı