NetSpeed düşük Wi-Fi hızı veriyor

junlee

Kilopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar, 1-2 aydır Wi-Fi bağlantı hızımdan dolayı sorun yaşıyorum. NetSpeed 16 Mbps paket kullanıyorum, masaüstünde kablolu bağlantıda aldığım hız 9-10 civarında gayet normal ancak belirttiğim son dönemde Wi-Fi'de 1.5-2 Mbps hız alıyorum ve delireceğim artık.
Yaklaşık 3-4 yıl Zyxel marka modem kullandım (performansının düştüğü belli olduğu için), sonrasında NetSpeed'e geçince bir arkadaşımdan hiç kullanmamış olduğu TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2+ modemi aldım. İlk zamanlar Wi-Fi hızı da çok iyiydi ancak 2 aydır bu sorunu bir türlü çözemedim.

Sorun neden kaynaklı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar, 1-2 aydır Wi-Fi bağlantı hızımdan dolayı sorun yaşıyorum. NetSpeed 16 Mbps paket kullanıyorum, masaüstünde kablolu bağlantıda aldığım hız 9-10 civarında gayet normal ancak belirttiğim son dönemde Wi-Fi'de 1.5-2 Mbps hız alıyorum ve delireceğim artık.
Yaklaşık 3-4 yıl Zyxel marka modem kullandım (performansının düştüğü belli olduğu için), sonrasında NetSpeed'e geçince bir arkadaşımdan hiç kullanmamış olduğu TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2+ modemi aldım. İlk zamanlar Wi-Fi hızı da çok iyiydi ancak 2 aydır bu sorunu bir türlü çözemedim.

Sorun neden kaynaklı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kanal değiştirmeyi dene etrafta bir çok sinyal varsa kanal taraması yap boş bir kanaldan yay wifiyi.

Kanal değiştirmeyi dene etrafta bir çok sinyal varsa kanal taraması yap boş bir kanaldan yay wifiyi.
Hocam onu denedim değişen bir şey yoktu, 1-2 hafta eski modemi kullanmıştım bu hafta aynı modemi tekrar taktım şuan hızlar normale döndü bir sıkıntı yok. Anlamıyorum bu işi kafasına estikçe sıkıntı çıkartıyor gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00