Netspeed geçiş nasıl oluyor?

Ben geçen sene denemiştim. Müşteri hizmetlerine bağlandım onlar belgeleri doldurdular. Sonra ben onu çıktı aldım. Benim taahhüt bitmesine 15-20 gün kala gönderdim. Ama geçişimi benim abonelik tarihim bitince yaptılar. İnternetimi kapattılar 1 saat içinde SMS olarak ID ve şifre gönderdiler. Onu panele girdiğimde internetim gelmişti.
Direkt olarak gelip altyapı kablosunu vs. değiştirmiyorlar mı?

Peki sadece Türk Telekom altyapısı varsa bu firmalara geçmek fark yaratır mı?

Sadece Türk Telekom altyapısı varsa hangi firmaya geçersen geç sana Türk Telekom altyapısında internet verecek. İstersen Kablonet'e git o bile sana Türk Telekom altyapısından verir (sadece Türk Telekom altyapısı olduğu durumlarda)

Kısaca bir fark yaratmaz. Fiyat ve teknik servisine dikkat etmen yeterli.

Sadece Türk Telekom altyapısı varsa hangi firmaya geçersen geç sana Türk Telekom altyapısında internet verecek. İstersen Kablonet'e git o bile sana Türk Telekom altyapısından verir (sadece Türk Telekom altyapısı olduğu durumlarda)

Kısaca bir fark yaratmaz. Fiyat ve teknik servisine dikkat etmen yeterli.
Anladım, sadece tt altyapısı var. o zaman bi superonline'ı deneyeyim malum turknet'te bakan yok

Uzun zamandır Netspeed kullanıyorum. 16-35 Mbps VDSL tarifelerini kullandım şimdi ise 100Mbps fiber kullanıyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki çok memnunum. Her konuda. Hızları falan sorunsuz veriyor, müşteri hizmetleri de ilgili bana göre, daha ne olsun? 110Mbps download 20Mbps upload hızı veriyorlar. Eğer altyapı iyiyse sıkıntı olmaz kısaca.

Netspeed 1 sene kadar kullandım gayet iyi firmaydı müşteri hizmetleri vs. olsun.
İnterneti kapatırkende sorun çıkartmadılar bağzıları uğraştırıp duruyor.
Turktelekom alt yapısından dolayı sık sık internet kesintileri oluyordu ama bu onlarla alakalı değil. Ben hiçbir sorun yaşamamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı