NetSpeed hangi modemi veriyor?

Makaleler
3
Merhaba. Yakında TT'den kurtulacağız. Bugün NetSpeed müşteri temsilcisiyle konuştum. Şu anki modemimiz sadece ADSL destekli. Onlar 250'ye VDSL destekli modem satıyorlarmış. Hangi model satıyorlar? Sizin önerdiğiniz bir model var mı? Maksimum 350 olursa sevinirim.

"ZyXEL - VMG1312-T20b ADSL-ADSL2-VDSL-VDSL2 altyapı türlerini desteklemektedir. Modem ücreti KDV dahil peşin ücreti 250 tl'dir. Faturaya ek 4 taksit olarak 300 tl'dir."

Ben sorduğumda Instagram'dan böyle cevap vermişlerdi.

Bana peşin 250 taksitle 300 olacağını söylediler.
.
Peki önerebileceğiniz bir modem var mı?
Ben Millenicom'un verdiği Tp Link VN020-F3 modemini kullanıyorum memnunum fakat şuan satışta falan yok. Öneri olarak şu modem dikkatimi çekti 350 TL'nin altında.

O zaman direkt NetSpeed'den almak mantıklı olur sanırım değil mi? İnternette iyi diyen de bol kötü diyen de bol.
Valla ben de Netspeed düşünüyorum. 94 TL'ye 75 Mbps veriyorlar. Bugün araştırdım biraz kafamı kurcalayan ping değerleri fazla oluyormuş Netspeed'de ben Valorant oynarken 20-25 ping alıyorum alıştım baya umarım sorun olmaz. Alternatif olarak GIBIRNet var ama hiç duyulmamış olması sıkıntı bence. 100 Mbps 85 TL fiyat çok iyi.

Bölgeye göre farklılık gösterebilmektedir.
NetSpeed 12 ay geçerli 5 TL indirimli referans kodu: Nlevkq.

Netspeed test sonucu.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı