Arayıp geleceklerini söylediler.Hat zayıflaması VDSL için oldukça korkunç seviyede. Acilen arıza kaydı bırakın gelip baksınlar bu normal bir değer değil çünkü.
Arayıp geleceklerini söylediler.Hat zayıflaması VDSL için oldukça korkunç seviyede. Acilen arıza kaydı bırakın gelip baksınlar bu normal bir değer değil çünkü.
Kontrol ettirdikten sonra sonuçları yazın hocam. Takipteyim.Arayıp geleceklerini söylediler.
Tamamdır hocam. Son ekran görüntüsünde download 7'ye düşmesine rağmen upload 5'e çıkmıştı, şimdi durduk yere tekrar eski haline döndü. Bu şekilde şuan. Anlamıyorum gerçekten ne olduğunu. Kafasına ne esiyorsa onu yapıyorKontrol ettirdikten sonra sonuçları yazın hocam. Takipteyim.
Türk Telekom, saha dolaplarında bir şeyler deniyorlar galiba ve sürpriz denek siz çıktınız.Tamamdır hocam. Son ekran görüntüsünde download 7'ye düşmesine rağmen upload 5'e çıkmıştı, şimdi durduk yere tekrar eski haline döndü. Bu şekilde şuan. Anlamıyorum gerçekten ne olduğunu. Kafasına ne esiyorsa onu yapıyor
Eki Görüntüle 1130769
2 seneyi aşkın süredir Netspeed kullanıyorum.35Mbps'lik paketi kullanıyordum son 2 aydır garip şekilde hızım 15-16Mbps ve gün içinde 3-4Mbps'lere düşüp çıkıyor sürekli dalgalanma vardı.Birkaç kez arayıp teknik destek ile görüştüm ve her seferinde binanızdaki Ankastreye kadar gelen hatta herhangi bir problem görünmüyor büyük olasılıklı Ankastre'den modeminize gelen kabloda sorunlar var diyip elektrikçi çağırtıp yeni kablo çekmem söylendi.3 gün önce Ankastre'den evdeki modeme kadar yeni CAT6 kablo çektim.Tekrar arayıp kontrol ettirdim değerleriniz çok iyi görünüyor dendi ve hızımı 75Mbps'lik pakete geçirttim ve SNR margin değeri 30'dan 11'e düştü anladığım kadarıyla bu değer kritik gibi.Önümüzdeki 2-3 gün gözlemleyin kopmalar olursa hızınızı 50-60'lara düşürelim dediler.Şu anlık herhangi bir problem yok.Tamamdır hocam. Son ekran görüntüsünde download 7'ye düşmesine rağmen upload 5'e çıkmıştı, şimdi durduk yere tekrar eski haline döndü. Bu şekilde şuan. Anlamıyorum gerçekten ne olduğunu. Kafasına ne esiyorsa onu yapıyor
Eki Görüntüle 1130769
Hocam ben tesisatı yenilemek için elektrikçi yapar demiştim. Tesisatı kontrol edecek kişi Türk Telekom ekipleri. Elektrikçi belki akım değerinden vesaire bir değer çıkarabilir ancak o kadar yapabileceğini düşünmüyorum. TT ekipleri tesisatı kontrol etsinler hocam.@EkmekArasiHDD @Asdasgudas Güncelleme: Dün Türk Telekom ekibi geldi ve kontrol etti, ankastreye 24 mbps hızın geldiğini, sorunun buradan sonrasıyla ilgili olduğunu söyledi. Netspeed ilgilenir bundan sonrası ile, onlarla iletişime geçin dedi. Ben de iç tesisattan olabilir mi dedim o da olabilir dedi. Bugün Netspeed arayıp iç tesisatı kontrol etmemizi söyledi.
İç tesisat için elektrikçi bir tanıdığa sordum, Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı bırakın onlar gelip iç tesisata bakarlar dedi. Ama siz herhangi bir elektrikçi yapar demiştiniz, kafam çok karıştı, ne yapmalıyım acaba tam olarak? Türk Telekom ekipleri geldikten sonra müşteri hizmetlerini aramadım.
Bu sırada hat değerleri düşmeye devam ediyor, şuan bu şekilde. Sanırım tekrar 14/3.5 seviyesine çıkacak, çünkü az öncesine kadar 15/3.5 idi, bir anda böyle oldu.
Eki Görüntüle 1133866
Hocam o zaman şimdi Netspeed'i arayıp iç tesisatı kontrol etmek için arıza kaydı mı oluşturmam gerekiyor? Yoksa Türk Telekom'u mu arayayım? Tam anlamadım. Daha önce de hiç Türk Telekom dışında ISS kullanmamıştım, bilmiyorum o yüzden.Hocam ben tesisatı yenilemek için elektrikçi yapar demiştim. Tesisatı kontrol edecek kişi Türk Telekom ekipleri. Elektrikçi belki akım değerinden vesaire bir değer çıkarabilir ancak o kadar yapabileceğini düşünmüyorum. TT ekipleri tesisatı kontrol etsinler hocam.
Hocam bilginiz olsa kendiniz yapın diyecektim. Genelde telefon kutusundan daireye kadar giden kablodan kullanıcı sorumlu oluyordu. NetSpeed ile tekrar görüşün bu konuyu. Tesisatı değiştirmek için ekip göndersinler bence. İş emri olmadan bakmıyorlar sanırım çok.@EkmekArasiHDD @Asdasgudas Güncelleme: Dün Türk Telekom ekibi geldi ve kontrol etti, ankastreye 24 mbps hızın geldiğini, sorunun buradan sonrasıyla ilgili olduğunu söyledi. Netspeed ilgilenir bundan sonrası ile, onlarla iletişime geçin dedi. Ben de iç tesisattan olabilir mi dedim o da olabilir dedi. Bugün Netspeed arayıp iç tesisatı kontrol etmemizi söyledi.
İç tesisat için elektrikçi bir tanıdığa sordum, Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı bırakın onlar gelip iç tesisata bakarlar dedi. Ama siz herhangi bir elektrikçi yapar demiştiniz, kafam çok karıştı, ne yapmalıyım acaba tam olarak? Türk Telekom ekipleri geldikten sonra müşteri hizmetlerini aramadım.
Bu sırada hat değerleri düşmeye devam ediyor, şuan bu şekilde. Sanırım tekrar 14/3.5 seviyesine çıkacak, çünkü az öncesine kadar 15/3.5 idi, bir anda böyle oldu.
Eki Görüntüle 1133866
Netspeed iç tesisata karışmıyormuş ben aradığımda işi bilen bir elektrikçi çağırmam söylenmişti.Sorunun Ankastre'den eve gelen tesisatta olduğunu söyledilerse benim yaptığım gibi evindeki modemden binadaki Ankastre'ye kadar yeni bir CAT6 kablo çektim,uçlarını açıkta bırakıp işten anlayan bir arkadaşa bir ucunu Ankastre'ye diğer ucuna RJ11 çakıp modeme bağlantı yapmasını rica etmiştim.Hocam o zaman şimdi Netspeed'i arayıp iç tesisatı kontrol etmek için arıza kaydı mı oluşturmam gerekiyor? Yoksa Türk Telekom'u mu arayayım? Tam anlamadım. Daha önce de hiç Türk Telekom dışında ISS kullanmamıştım, bilmiyorum o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.