NetSpeed internet hizmeti deneyimim

• Konuyu başlatan AESA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.719
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bak arkadaşım. Yaşın kaç bilmiyorum ama şu an sana aşırı sinirliyim beni tehdit ettiğin için. Benim birinin mesajını beğenmem veya benim mesaj beğeni sayım kimsenin umrunda olmaz. Kimse de benim lafımla burada iş yapmaz. Git bak diğer konulara bana karşı çıkan tezat düşen çok insan vardır. Kimse de “aaa bu painkiller, destur geri çekil” demez.

Ha o mesajı ben yazsaydım ver beni savcılığa sana iftira atıyorum veya hakaret ediyorum diye. Sen savcılığa gidip bu adam da bu mesajı beğendi dersen sana gülerler. Üstüne üstlük ben sana yapıcı bir mesaj yazmışım ve en son sadece bu markayı da övmezsin demişim o kadar. Hakaret var mı? Yok. İftira var mı? Yok.

Bak güzel kardeşim. Bak canım kardeşim. Sakın bu şekilde tehdit veya hakaretle gelme karşıma. Hele hele pilotsun bilmem ne gibi bir şeyle sakın gelme. De ki bana hocam aslı astarı olmayan bir şeyi beğenmişsin yanlış bu al kanıtı de. Özür diler kaldırırım beğenimi. Ama dediğim gibi... Sakın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla bende arkadaşın dediklerine katılmakla beraber mahkemeye gitmesini bekliyorum.

Neyini özür dileyeceğim? Özür dilemesi gereken sensin? Yaş baş sorduğuna göre suçunda sıkışmışsın. Ben kimseyi tehdit etmedim burada adamı destekliyorsan konunun içindesin dedim. Lafı çarpıtmayı çok iyi biliyorsun, sinirleneceğine klavyene düşünerek bassan sinirlenmezsin, kimseyi de sinirlendirmezsin. Seni savcılığa vereceğim senden şikayetçiyim demedim, sizde bu işin içinde olacaksınız dedim. İnsan konuşmadan önce lafı beyninde tartacak, tuşa basmadan önce de beyninde tartacak. Bu işler öyle mahalle kavgası değil, burada karalama diye insan suçluyorsun.

Neyini özür dileyeceğim? Özür dilemesi gereken sensin?

De ki bana hocam aslı astarı olmayan bir şeyi beğenmişsin yanlış bu al kanıtı de. Özür diler kaldırırım beğenimi.

Okumuyorsun. Cidden okumuyorsun ve hata üzerine hata yapıyorsun.

Ver beni savcılığa. 14 gün içinde tebligat düşmezse bana ben seni vereceğim hakaretten. Kardeşim avukattır. Kendisi ilgilenecek bu konuyla. Madem kartlar açık oynuyoruz hadi bakalım.

İnsan konuşmadan önce lafı beyninde tartacak, tuşa basmadan önce de beyninde tartacak.

Dolaylı yoldan beyinsiz hakareti de aldık. Böyle devam et sen.

Gerçekten çok güzel bir cevap.

Ayrıca 4. kısma kesinlikle katılıyorum.

10 bin dolar alıyorum. Hem de aylık.

Kardeşinizin avukat olması bir anlam ifade etmiyor. Ben size hakaret etmedim, sizi savcılığa vereceğim demedim bu konunun içindesiniz diyorum. Siz bu oyunları çok oynamışsınız belli ki, ben sizinle yarışamam o konuda bir şeyim yok. Burada büyük profil olarak konuyu anlamadan etmeden adamın dediğini beğenip onu desteklemeniz yanlış. Önce yanlışınızı kabullenin. ben hata yapmıyorum şu an bende sinirliyim, alakam olmayan bir konuda işim gücüm yok burada neyle uğraşıyorum. Dünyaya feminist gibi kendi pencerenden bakıyorsun, empati diye bir şey var kullanmanızı tavsiye ederim. Kardeşi avukat olan herkes ahkam kesecekse çok işimiz var bizim. Lafları da çarpıtmaya gerek yok.

Gerçekten çok güzel bir cevap.

Ayrıca 4. kısma kesinlikle katılıyorum.

4. konuya bende katılıyorum, ben kimseye bağırmadım. Bu sosyalde herkes niye polemik varken kişisel algılama diye ayraç koymadan yorum yapıyor? Ben pes ettim sizinle boy ölçüşemem güzel şebeke. İnsan gerçekten hayret ediyor. .

Bu da NetSpeed trolü gelmiş burada bize masal anlatıyor.

Tesisatınızı değiştirin diyen niteliksiz teknik yoksunları.

Lan ahmak herif bu kim lan?

Trajikomik. Bir pilotsun, okumuş adamsın ama ülkenin gerçek özetisin dostum.

Bu ülkede herkesin IQ seviyesi düşük...

Kaç para alıyorsun? bu arada internetin koptuğunu herkes söylüyor sen dökülenleri topla önce.

Atıyorsan bari destekli salla. Cahil cühelasınız.

Biraz mantığınız olsun. Türk'ler öyle böyle diyoruz ama en cahil toplumuz maalesef.

İnsan konuşmadan önce lafı beyninde tartacak, tuşa basmadan önce de beyninde tartacak.

Konu başından beri garip cevaplar yazan sizsiniz.

Nasıl bir tavra girmişsen okuduğunuzu anlamıyorsunuz, ben sizde bu işin içindesiniz diyorum sizde tebligat diyorsunuz. Kardeşin avukat, ona sor o sana anlatır ne demek istediğimi ve böyle süreçler şikayet edilirse nasıl ilerleyeceğini. Zaten sinirle dedim işim gücüm yok sosyal medya trolleri ile uğraşacağım. Şikayet etmenin bile parayla olduğunu görünce tabii normal.

Gerici cevap mı? Adam bana ne diyor görmüyor musunuz? Sizinle ne ilgisi var? Burada herkes feminist. Güzel çarpıtıyorsunuz, ya mantık öldü ya da beni trollüyorsunuz. Allah aşkına bu kadar da olmaz.

Biraz mantık. Biraz mantık çok değil biraz kullanmak lazım oda yeter.

Kardeşinizin avukat olması bir anlam ifade etmiyor.

Savcılığa vereceksin ya. Madem hukuki olarak münasebetimiz olacak.

Kaçtır seni savcılığa vermeyeceğim ama dahil ettim diyorsun. PDF’e ekledim diyorsun. Ver arkadaşım beni savcılığa. Al hepsinin SS’lerini. Ben de seni savcılık makamını kullanarak tehdit etmekten vereceğim çünkü. Lafları çarpıtmıyorum da ahkam kesmiyorum da. Ver diyorum. Sana anlatmaya çalıştım ama yok dedin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…