NetSpeed İnternet İncelemesi

O

O zaman senin kablo koridordan gidiyor degil mi? Yani binanin icin de dolasmiyor. Disaridan kendin goturdun kabloyu.

Ekipler dışarıda bulunan kutudan binanın içindeki ankestre kutusuna kadar getiriyorlar sen sadece 20-30cm'lik bir rj45 kablosu ile 2 teli birbirine bağlayacaksın

Saha dolabına uzaklığınız kaç metre ? Benim toplam modemden saha dolabına uzaklık 166 metre. Extranet altyapı sorgulamada 71 mbps kadar gösteriyor. Fakat Netspeed 50 mbps kadar gösteriyor.
50 mbps üstü kopma yaşar'mıyım acaba ?

Benim kabinete uzaklığım 120 küsür metre. Ancak sizin attığınız görselleri inceledim, 124 Mbps hız destekliyor. Stabil olarak 70-75 arası bir hız alacağınızın garantisini verebilirim. Yine de servis sağlayacınıza bu verileri belirtin derim.

Hocam, birde YouTube indirme hızı kaç gösteriyor ? Takılma oluyor'mu?
Stabil olarak 70-75 arası bir hız alacağınızın garantisini verebilirim
Eğer kopma sorunu yaşarsam 70 civarına sabitleme yaparlar galiba.

Son düzenleme:
Hocam netspeed ben de kullanıyorum. 50 TL'lik paketini kullanıyorum 24 3 olan. Bazı zamanlarda kopma oluyor. Son zamanlarda bu daha da artmaya başladı. Alacaklar bunu da göz önünde bulundursun.
Normal kullanımda gayet hızlı. 5 yerden youtube ve pc'den ayrı oyun olmasına rağmen oyundaki pingim 19 lol'de.

Saha dolabına uzaklığınız kaç metre ? Birde yaşadığınız yer çok internet kullanımı yoğun'mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…