NetSpeed İnternet İncelemesi

Temmuzdan bu yana bende Netspeed kullanıcısıyım, tek sıkıntım çok kopma olması, online oyunlarda can sıkmaya başladı.

Saha dolaplarının kaç metre uzaklıkta nerede olduğunu nereden anlayabiliyorsunuz?
Geçtiğimiz günlerde TTNET 35Mbps paketimi 50Mbps'ye yükselttim. 35 yukarısını veremeyiz ekip olmaz dedi, bağlantı kopar gibi konuştular. Parasıyla değil mi verin dedim. 56Mbps / 4Mbps download ve upload alıyorum. Bakalım ilerideki yıllarda hangi internet sağlayıcıları çıkacak nasıl fiyatlar rekabet göreceğiz. Netspeed düşündüm fakat destek hizmetini bilmediğimden güvenip geçmedim.

@dgknyl veremeyiz dedilerse stabilize sorunlarından dolayı kopmalar yaşanacağını öngörüp bu sebepten dolayı demişlerdir. Sen ısrar edip 50 yapın dersen oraya sabitlerler ama çok sık kopmalar yaşarsın, bu seferde tekrar düşürün diye uğraşırsın. Bunları yaşadım o yüzden biliyorum

Onlara 1-2 ay bu şekilde test edeceğim olmazsa düşüreceğimi söyledim paketi. Şuanda kopma ve ya hız kaybı yaşadığım olmadı.

SNR değeriniz güzel. Ben de Türk Telekomdan 16-17 SNR aralığında 95 Mbps hız alıyorum. Siz 100 Mbps pakete geçerseniz büyük ihtimal SNR değeri biraz daha inecektir. Kopmalar meydana gelebilir ve 80-85 Mbps hız alabilirsiniz. Şimdilik paketin en üst sınırı 75 Mbps imiş fakat bu bilgi de kafanızda dursun. Müşteri hizmetleri yaklaşımı hoşuma gitti. Kesintisiz pingsiz günler diliyorum.

Konu üzerinden 1 buçuk ay geçti hızda düşüş vs olmadı iyi gidiyoruz bakalım

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…