NetSpeed İnternet İncelemesi

Bende Netspeed'e geçiş yaptım 4 gün oluyor. ADSL'den ADSL'e geçiş yaptım. Hattım VDSL destekliyormuş ancak port yokmuş,port talep edin denildi. Bende Netspeed'i arayarak port talebi oluşturdum. Konuştuğum müşteri hizmetleri port oluştuğunda sizi arıyıcağız dediler.
@RedSea Hocam kendi altyapılarımı? yoksa farklı bir firmanın altyapısınımı kullanıyorlar ? bende geçmeyi düşünüyorum'da.
VAE alt yapısını kullanıyorlar.Kendi altyapıları yok bildiğim kadarıyla.

ADSL hızların ne durumda peki şuan? Memnunmusun,Netspeed'e geçmeden önce pingin kaçtı, geçtikten sonra kaç oldu? Ayrıca 16mbps mi alıyorsun?

ADSL hızların ne durumda peki şuan? Memnunmusun,Netspeed'e geçmeden önce pingin kaçtı, geçtikten sonra kaç oldu? Ayrıca 16mbps mi alıyorsun?
ADSL olarak hattım maksimum 16mbps desteklediği için ilk olarak o paketi seçtim. VDSL port açılınca ona geçiş yapıcam. Aktif olarak şuan 14mbps alıyorum. Ping olarak önceden 10 değerini alıyordum,yine aynı değeri alıyorum bazen biraz daha düşüyor. Gayet memnunum,tavsiye ederim.

Hocam bu site gerçekten doğru sonuç gösteriyor mu? VDSL 2 80 Mbps'e kadar yazısını görünce şaşırdım.

Çok güzel bir hız alıyorsun.Peki birsey indirirken kaç mbps indirme hızı alıyorsun?Testte gördüğün o hız değeri indirmene yansıyor mu?Yansiyorsa indirme yaparken fotoğraf alabilirmiyim?
9Mbps ile indirme yaptığımı gördüm. Resim olsun diye sizin için Steam'dan indirme yaptım. Buyurun resim

@RedSea Hocam kendi altyapılarımı? yoksa farklı bir firmanın altyapısınımı kullanıyorlar ? bende geçmeyi düşünüyorum'da.
TT'nin altyapısını kullanıyorlar. Kendi altyapıları değil.

9Mbps ile indirme yaptığımı gördüm. Resim olsun diye sizin için Steam'dan indirme yaptım. Buyurun resim

Eki Görüntüle 336689

TT'nin altyapısını kullanıyorlar. Kendi altyapıları değil.

Santral bana 2.5KM uzakta olduğu için VDSL ve ADSL2+ kullanamayacağımı söylediler.
Üstüne 3 haftadir düşük hız alıyorum. Destek kayıtlarına cevap gelmiyor. Bu yüzden aboneligimi iptal ettirmek istiyorum. Bu süreç nasil işliyor? NetSpeed ile santral uzaklığı sorunu yaşadınız mı?

Türknet bana 1.5 km uzak olduğumu. NetSpeed ise 100metre uzak olduğumu belirtti.

Türknet 10mbps NetSpeed 72mbps

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…