Netspeed İnternet Nasıldır?

Graphic Designer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
İnternette biraz araştırdım sabit hat ve taahhüt olmaması ve fiyatlarınında uygun olması sebebiyle eve bağlatmayı düşünüyoruz. Açıkçası ilk defa duyduğum için çekinceliyim. Hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkça belirteyim.
İnternetin kesildiğinde vs karşında muhattabı daha zor bulacaksın.
Çalışanların yüzde 90 ı taşeron firma elamanı olduğu için interneti bağlamaya geç gelecekler.
Bunların yanı sıra hızlı interneti ucuza kullanacaksın.

Arkadaşlarımdan duyduklarımı buraya yazdım :)

Açıkça belirteyim.
İnternetin kesildiğinde vs karşında muhattabı daha zor bulacaksın.
Çalışanların yüzde 90 ı taşeron firma elamanı olduğu için interneti bağlamaya geç gelecekler.
Bunların yanı sıra hızlı interneti ucuza kullanacaksın.

Arkadaşlarımdan duyduklarımı buraya yazdım :)
Burada bir yanlışınız var. Türk Telekom ekibi bağlantı ve diğer hizmetler için çalışıyor. Bu durumda gidip türk telekomdan bağlattiğin internet ile NetSpeed'den bağlattiğın internetin pek farkı olmuyor. Akşamları hız düşüyor diye şikayetler var ama taahhutsuz olduğu için denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Genelde kullanan kişiler memnun.

Hem Ankara hem de Kırıkkaledeki evimde kullanıyorum, memnunum. Her platformda belirtiyorum TTNET bize zulüm ediyormuş. Arada kopma oluyor ama çok kısa sürüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı