Ping çok çıkıyor diyorlar hocam.Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum, kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Online oyun oynamıyorum hocam zaten, kopma sorunu olmasın yeter. Superonline'da çok kopma sorunu yaşadım.Ping çok çıkıyor diyorlar hocam.
Anladım hocam.Online oyun oynamıyorum hocam zaten, kopma sorunu olmasın yeter. Superonline'da çok kopma sorunu yaşadım.
Birkaç aydır kullanıyorum. VDSL, 67mbps.Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum, kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Sağ olun hocam. Benim altyapımda aşağı yukarı aynı hızı destekliyor. Sizin santrale uzaklığınız kaç metre?Birkaç aydır kullanıyorum. VDSL, 67mbps.
Müşteri hizmetlerine ulaşmak olarak inanılmaz kolay, geçiş yaparken sık sık aramak zorunda kalmıştım ve numarayı aradığım anda 1 tuşla direk bağlıyor. Zamanında da arıza kaydı açtığım zamanda birkaç günde sorunumu çözmeleri için ekip yolladılar.
Gün içinde dalgalanma pek yok ve kesintide hiç yok. Ayrıca Discord/Roblox gibi sitelere DNS/VPN olmadan giriş sağlayabiliyorum.
Ankara seçili, Saat: 20:35. Şehir merkezi. SNR Margin: 9.
Eki Görüntüle 2362909
Normalde Nperf kullanırdımda, site sıkıntılı.
GIBIRNet Altyapı sorgulamaya göre 190 metre uzaklığım.Sağ olun hocam. Benim altyapımda aşağı yukarı aynı hızı destekliyor. Sizin santrale uzaklığınız kaç metre?
Hocam alt komşum falan mısınız her şey aynıGIBIRNet Altyapı sorgulamaya göre 190 metre uzaklığım.
Çok tepinen ve bağıran çocuklarınız varsa üst komşum olma olasılığınız var.Hocam alt komşum falan mısınız her şey aynı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.