Netspeed iyi midir?

Şubat ayından beri kullanıyorum ve yaşadığım en büyük sorun internet kesintisi oldu. O da mahalle altyapısı 24Mbps üstünü desteklemediği için oluyordu. Bana verdikleri hız 35Mbps idi ve hat bunu kaldıramıyordu. Arayıp hızı aşağı çekmelerini istedim. Sonrasında hiçbir problem yaşamadım. Eğer fiber altyapı kullanabilirseniz ki anladığım kadarıyla kullanabiliyorsunuz bu firmayı öneriyorum. Eğer kullanacaksanız davet kodumu sizinle paylaşabilirim. Bu kodu kullanarak kayıt olduğunuzda hem sizin hem de benim faturamda 5'er ₺ indirim oluyor.

Modem arayüne girip xDSL seçeneğini bulmanız lazım. İnternetde nasıl girildiğiyle ilgili videolar mevcut. Siz modem marka modem söyleyin ben de bakayım.
IMG_20211117_233901.jpg

Bu hocam sanırım doğru mudur?

Müşteri hizmetleri gayet ilgili. 2 kere işim oldu 3 sene boyunca, 2'sinde de yardımcı oldular gayet ilgili şekilde. Kopma sorunu yaşadığım sefer bir elin parmağını geçmez. Hızımda 3 senedir ne bir düşme var (birkaç saatten uzun) ne bir şey var. Ping değerlerim EU'da 30-50 arası. Paket loss sorunum yok. Tabi konuma ve altyapıya göre değişiklik gösterebiliyor. Ben İstanbul/Bahçelievler'de oturuyorum.

35'e 6 paketinden anlık hız testim;
1637181830741.png

Bu da altyapım;
1637182147445.png

Arkadaşlar bu kadar kör cahil yorum yapmayın ya adam utanmadan müşteri hizmeti kötü demiş Türk Net'e bak yazmış Türk Net ile Net Speed'i karıştırma Türk Net'te müşteri hizmetleri bile yok kayıt açıyorsun en azından burada karşında bir muhattabın oluyor. Ayrıca anlaşmaları var TTNET ile ekipler oradan gelip bağlıyor, ilgileniyor. Kullanıyorum çok memnunum.

Arkadaşlar bu kadar kör cahil yorum yapmayın ya adam utanmadan müşteri hizmeti kötü demiş TurkNet'e bak yazmış TurkNet ile Net Speed'i karıştırma TurkNet'te müşteri hizmetleri bile yok kayıt açıyorsun en azından burada karşında bir muhattabın oluyor. Ayrıca anlaşmaları var TTNET ile ekipler oradan gelip bağlıyor, ilgileniyor. Kullanıyorum çok memnunum.

Yani geçersen pişman olmam öyle mi?
Müşteri hizmetleri gayet ilgili. 2 kere işim oldu 3 sene boyunca, 2'sinde de yardımcı oldular gayet ilgili şekilde. Kopma sorunu yaşadığım sefer bir elin parmağını geçmez. Hızımda 3 senedir ne bir düşme var (birkaç saatten uzun) ne bir şey var. Ping değerlerim EU'da 30-50 arası. Paket loss sorunum yok. Tabi konuma ve altyapıya göre değişiklik gösterebiliyor. Ben İstanbul/Bahçelievler'de oturuyorum.

35'e 6 paketinden anlık hız testim;
Eki Görüntüle 1218174

Bu da altyapım;
Eki Görüntüle 1218181

Kaç lira ödüyorsunuz acaba bu pakete?

Asla pişman olmazsın. Eğer Türk Telekom alt yapında hız harici sorun yaşamıyorsan harika bir deneyim yaşarsın Net Speed ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı