Netspeed iyi midir?

Bende aynı sorunu yaşıyordum kopma vs. olmuyordu ama hız ve ping üzüyordu. Araştırdım aynı alt yapıyı kullanıyorlar ve daha uygun fiyata daha fazla hız alıyorsun hemen geçtim çok da memnunum.

Arkadaşlar bu kadar kör cahil yorum yapmayın ya adam utanmadan müşteri hizmeti kötü demiş Türk Net'e bak yazmış Türk Net ile Net Speed'i karıştırma Türk Net'te müşteri hizmetleri bile yok kayıt açıyorsun en azından burada karşında bir muhattabın oluyor. Ayrıca anlaşmaları var TTNET ile ekipler oradan gelip bağlıyor, ilgileniyor. Kullanıyorum çok memnunum.
Aynen öyle en azından müşteri temsilcisi var derdini anlatıyorsun eğer bir şey olursa Türk Telekom ekipleri adrese geliyorlar. Türknet'te hala müşteri hizmetleri yok ve bunu açmak için de hiçbir şey yapmıyorlar.

Ben kullanıyorum. Müşteri hizmetleri başta çok hoşuma gitti sonra bayağı ilgisiz davranmaya başladılar. İnternetim sürekli kopuyor ama bu modemimden kaynaklı da olabilir bilmiyorum. Genel olarak alabilirsiniz diyorum.

Yok hocam modem kaynaklı değil, bu ülkede gerçekten doğru iş yapan yok. İnsanları kazıklamak için neden arıyorlar. Aynı durumu şu an TurkNet'te yaşıyorum, gerçekten ilgisiz olmaya başladılar saçma sebepler ile kopmalar yaşatıyorlar. Türk Telekom'dan aldıkları bant genişliği portlarına sınırın üzerinde abonelik atayıp kopmalara neden oluyorlar. Devlete şikayet de edebileceğimiz bir yer yok istedikleri gibi kafasına göre kazıklıyorlar insanları.

Yok hocam modem kaynaklı değil, bu ülkede gerçekten doğru iş yapan yok. İnsanları kazıklamak için neden arıyorlar. Aynı durumu şu an TurkNet'te yaşıyorum, gerçekten ilgisiz olmaya başladılar saçma sebepler ile kopmalar yaşatıyorlar. Türk Telekom'dan aldıkları bant genişliği portlarına sınırın üzerinde abonelik atayıp kopmalara neden oluyorlar. Devlete şikayet de edebileceğimiz bir yer yok istedikleri gibi kafasına göre kazıklıyorlar insanları.

Hocam madem bu kadar onların yaptığına eminsiniz xDSL verileriniz atın da bakalım. Gerçekten bu konuda haklı mısınız öğrenmiş oluruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı