Çözüldü Netspeed Keenetic Omni KN-2011 bağlantı kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CancurFear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3 yıldır Keenetic KN-2011 VDSL modem kullanmaktayım fakat 3 gündür sürekli ağ kopmaları yaşıyorum. Netspeed müşteri hizmetleri sorun modemde dedi. Yine de teknik ekip gelip (TT) 4 port değiştirdi. Yine aynı sorun devam ediyor. Acaba bana yeni bir modem öneriniz var mı? Ya da sorunu çözebilir miyim? Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Ethernet ile %100 kullanım sırasında kesiliyor ama kablosuzda problem yok mu yoksa arada sırada hepten mi kesiliyor?

15-20 dk bir hepten gidiyor hocam.

Hepinize çok teşekkür ederim. Sonunda sorunu giderdim. Sadece kanalları tek tek değiştirerek bunu hallettim. Aynı sorunu yaşayan olursa mutlaka internet bölümünden wısp'a girip kablosuz bağlantı ayarlarından kanal numarasını değiştirmeyi deneyin.

Evet sorun bununla alakalıydı fakat sabaha kadar her şeyi denedim ve alakasız bir şekilde düzeldi. Ama tekrar bağlantı koparsa koşup yeni modem alacağım

Evet sorun bununla alakalıydı fakat sabaha kadar her şeyi denedim ve alakasız bir şekilde düzeldi. Ama tekrar bağlantı koparsa koşup yeni modem alacağım
Özellikle aparmanda yaşıyorsan ve çevrende birden fazla internet kullanıcısı var ise kanal çakışmaları gerçekten etkiliyor bağlantı ve hızını. Tavsiyem telefonuna wireless data uygulaması indirmen. Çevrendeki tüm wifi ağlarını ve hangi kanalları kullandıklarını görebiliyorsun. Böylece onlardan farklı bir kanal seçerek daha stabil bir bağlantı yakalayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…