Daha fazla
Ben niye dalga geçeyim. Siber saldırı diyorsunuz ama TT yaptı diyorsunuz ona gülüyorum ayrıca sadece yurtiçinden mi saldırı yapılmış. Tabii ki hayır ama siz bu konularda ilk suçu TT'ye atarsınız ki firmanızda sizin gibi onu suçluyor. Saldırı yoksa bile birkaç güne yok olacaktır muhtemelen firmanız. Verdiğiniz paralara yazık o paraların üstüne biraz daha ekleyip TT, Turkcell Superonline veya TurkNet gibi daha sağlam bir firmayla devam edebilirdiniz. Ben yıllardır TT kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, yaşasam da 1 günde hallediyorlar.
Mesajı farklı duyu organlarıyla okumamanızı tavsiye ederim. Gözünüzle görün, dilinizle sesli bir şekilde okuyun. TT yaptı diyen yok, "TT muhtemelen saldırılar için açık kapı bırakıyordur." dedim. Boş konuşuyorsunuz. TT fanboyu olduğunuz belli, belki de firma göndermiştir sizi buraya trollük yapın diye.
Fahiş ücretler verip 20 Mbps internetinizle keyifli internet surfleri dilerim. Ayrıca firmam değil, NetSpeed bile kullanmıyorum ben.
Ayrıca burada sorun yaşayıp da aylarca, yıllarca çözüm getirilmemiş ne üyeler gördük. "Sağlam firma" dediğiniz firmalardan ikisi Starlink'in Türkiyeye gelmesine engel oldu, biri verilerini bile koruyamıyor. Kaç milyon tane veri internete TurkNet'in veritabanlarından. Eleştirel bakmak yerine fanboyluk yapıyorsunuz. Sağlam firma yok Türkiyede, bunu önce bir aklınıza sokmanız lazım.
Son düzenleme: