NetSpeed mi Türk Telekom mu?

Millenicom'a bulaşma.
  • Saçma sapan internet kesintileri.
  • Bolca ping sorunları.
  • İlgisiz müşteri hizmetleri.
  • Kanser müşteri hizmetleri.
  • Bin türlü bahaneyle seni her türlü haksız çıkaran müşteri hizmetleri
Daha sayarım istersen. Ben de bu ayın bir'inden itibaren netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Herkes onu öneriyor.

Yani kardeş ben bu Türk Telekom'u gerçekten anlamıyorum. Madem kotaya tekrar geçecektin neden kotayı kaldırdın? Kota sistemine geçiyorsun bari interneti kesme hızı düşür. Bunlara aç gözlülük artık müşterilerine nasıl davranacaklarını unutturmuş. Çok pişmanım. Şu anki aklım olsa kesinlikle Türk Telekom'a geçmezdim.
Zaten bu kadar süre beklemeleri bile mucize illa ki bir şeyler yapmaları lazım adam akıllı internet hizmeti mi sunacaklarıdı bir de :)

85 MBps'ye kadar destekliyor
Yeterli değil mi dostum? bence harika.

Zaten bu kadar süre beklemeleri bile mucize illa ki bir şeyler yapmaları lazım adam akıllı internet hizmeti mi sunacaklarıdı bir de :)

Yeterli değil mi dostum? bence harika.
Zaten bunların tek derdi para olduğu için böyle yapıyorlar. Müşteri gözünden baksalar bu işe böyle yapmazlar. Allah gözlerini doyursun bunların.

Ocak ayından beri Netspeed'i kullanıyorum. Benimde altyapım sizinki gibi Türktelekom idi. İnanılmaz memnunum. Ne hız artışı ne de hız kaybı yaşadım. ama düşük fatura ve taahhüt(umarım doğru yazmışımdır) bedeli diye bir şey yok. Yani dilediğin an çık vereceğin sadece 75TL. 16MBPS sınırsız internete aylık 56TL ödüyorum. Müşteri hizmetlerini de çok beğendim en azından abi LOL oynunda PİNG sorunu oluyor 39MS de oynuyorum deyince adamlar CMD aç server'a ping gönder bakalım sonuç ne olacak veya upload hızını şuna sabitleyelim dene hemen ben buradayım olmadı geri alalım. deyebilen ve en sonunda da konuyla ilgili LOL sunucularıyla temas edeceklerini sorunların çok geldiği bilgisini verebiliyorlar. Yani tamamen müşteri odaklı en azından seni dinleyebiliyorlar. TTNET'in müşteri hizmetleriyle tam 2 yıl boyunca papaz olduğumda dedikleri tek şey "Beyefendi pinginiz 50MS olarak sistemde gözüküyor ve bu ortalama bir değer." Gerisini sen düşün.
Kesinlikle Netspeed derim. Dene beğenmezsen zarar edeceğin en fazla 75TL bağlantı ücreti olacak. Fiyat makul. Ama şunu unutma mevcut hızın ne artacak ne de azalacak!

NetSpeed'in facebook adresi üzerinden altyapımı sorgulattım meğer altyapımda fiber bulunmuyorumş :D oysa türk telekomun sitesinden altyapımı sorgulatınca fiber bulunmaktadır yazıyordu neyse alabileceğim hızlar ise aşşağıda. Sizce iyi mi?

Dosya Ekleri

• 52582496_825443677848200_3805066365392388096_n.png
    52582496_825443677848200_3805066365392388096_n.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı