TurkNet'in kendi altyapısı(YAPA) varsa kesinlikle deneyin birkaç ay. Kötü çıkarsa Netspeed devam.
TurkNet'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar daha önce TurkNet'i almıştık günlerce modem bağlamayıp aradığımızda da açmamışlardı acaba hala öyle mi?
TurkNet'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar daha önce TurkNet'i almıştık günlerce modem bağlamayıp aradığımızda da açmamışlardı acaba hala öyle mi?
Bende 3 tane abonelik var. 2 tanesi Netspeed ve 1 tanesi TurkNet. Çözüme ihtiyacım olduğunda TurkNet online işlemlerden kayıt açıyorum takır takır çözüyorlar. 2016'dan beri kullanıyorum. Bu kadar yıldır 1 kere bile telefon açmadım. Eskiden müşteri hizmetleri yoktu. Hala yok mu bilmiyorum ama online işlemlerden kendin yaptığın zaman daha sağlıklı oluyor. Yani senin yazdıkların ve eklediğin dosyalar/fotoğraflar/videolar ile açtığın kayıtla direkt teknikçiler ilgileniyor.TurkNet'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar daha önce TurkNet'i almıştık günlerce modem bağlamayıp aradığımızda da açmamışlardı acaba hala öyle mi?
İki hizmet de FTTH/FTTB ve modem iki ISS'nin de kiralama bedeli istememesi oldukça iyi.Sizce hangisi daha iyi? Yaşadığım yerde ikisinin de alt yapısı bulunuyor.
Eki Görüntüle 1352097
Eki Görüntüle 1352098
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.