Netspeed mi TurkNet mi?

Canlı ders zamanında TurkNet bağlattık altyapımız 60 mbps destekliyordu ama 35-40 mbps aralığında bir internet hız değeri aldık sonradan düzelir herhalde dedik o zamanlar performansı gayet iyiydi son zamanlarda 20-25 mbps'ye kadar geriledi modemdendir diye modem değişimi yaptık yinede aynı kaldı müşteri hizmetlerine ulaştık resmen umursamadılar boş yapıp kapattılar yok düzelir bakım vardır filan diye mobil ve bilgisayar oyunlarında ping çok fazla olmaya başladı normalde 20'nin üstüne çıkmayan ping 120 140'lara ulaştı mobilde Trendyol Hepsiburada gibi uygulamalar bile Wi-Fi ile açılmıyordu fakat mobil veri ile hiçbir sıkıntı olmadan açılıyordu yine müşteri hizmetlerine ulaştık yine pek umursamadılar aynı şeyleri söylediler şikayet ettik sonradan internet hızını ve performansını kendilerinin kısıtladığını ögrendik pek iyi bir firma değiller bence şuan zaten Turkcell'e geçmeyi düşünüyoruz. Fakat bu gibi şikayetleri Netspeed'de hiç duymadım kuzenim kullanıyor gayet memnun tercih size kalmış yinede.
O yine iyiymiş. 60mbps kullandığım yerde İnternet 10mbps zor görmeye başlayınca aradım. Artık böyle kullanmanız lazım bulunduğunuz yerde altyapı yok dediler 🤣. Türk Telekom'a geçtim 1 günde gelip her şeyi halledip 60mbps internetimi geri bağladılar... O günden beri turknete evil corp gözüyle bakıyorum. Aynı bölgedeki diğer arkadaşlarım da benzer durum yaşayınca kendi kendimize "Türk Telekom diğer abonelerin portlarını kötü portlara çekip iyi olanlara kendi müşterilerini bağlıyorlar" diye düşünmeye başladık. Sonuca baktığımızda; ucuz ya da 20ms daha düşük olana değil, sorun yaşadığınızda çözebilecek firmalara başvurun. 20ms daha düşük alıp 50 lira daha ucuz olanda 3 ay İnternetsiz kalabilirsiniz.

O yine iyiymiş. 60mbps kullandığım yerde İnternet 10mbps zor görmeye başlayınca aradım. Artık böyle kullanmanız lazım bulunduğunuz yerde altyapı yok dediler 🤣. Türk Telekom'a geçtim 1 günde gelip her şeyi halledip 60mbps internetimi geri bağladılar... O günden beri turknete evil corp gözüyle bakıyorum. Aynı bölgedeki diğer arkadaşlarım da benzer durum yaşayınca kendi kendimize "Türk Telekom diğer abonelerin portlarını kötü portlara çekip iyi olanlara kendi müşterilerini bağlıyorlar" diye düşünmeye başladık. Sonuca baktığımızda; ucuz ya da 20ms daha düşük olana değil, sorun yaşadığınızda çözebilecek firmalara başvurun. 20ms daha düşük alıp 50 lira daha ucuz olanda 3 ay İnternetsiz kalabilirsiniz.
Şuan en mantıklısı Turkcell bence fakat uçuk fiyatlardan dolayı o da zor.

Eskiden TurkNet kullandım. Memnundum. Ama şu an fiyatları yüksek. Bir de sürekli zam yapıyorlar.
Ön ödemeli Comnet kullanıyorum 2 yıla yakındır. Memnunum ve tavsiye ederim.

Hocam Comnet'te sorun yaşayıp şikayette bulunursanız aboneliğinizi iptal ediyorlar diye duydum, doğru mu acaba?

Hocam Comnet'te sorun yaşayıp şikayette bulunursanız aboneliğinizi iptal ediyorlar diye duydum, doğru mu acaba?
Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, 1 tane bile şikayet kaydım ya da destek arıza talebim olmadı. O yüzden bir yorum yapamam..
Bunca zaman tek 1 gece internetim gitti, onda da öncesinde bildiri yaptılar.
Türk Telekom gece çalışma yapacakmış bölgemde, o yüzden bölgesel bir kesin olacak belli saatlerde dediler. O nedenle gitmişti internet.

Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, 1 tane bile şikayet kaydım ya da destek arıza talebim olmadı. O yüzden bir yorum yapamam..
Bunca zaman tek 1 gece internetim gitti, onda da öncesinde bildiri yaptılar.
Türk Telekom gece çalışma yapacakmış bölgemde, o yüzden bölgesel bir kesin olacak belli saatlerde dediler. O nedenle gitmişti internet.
metropol bir semtte mi yaşıyorsunuz hocam? altyapınız sağlam sanırım

metropol bir semtte mi yaşıyorsunuz hocam? altyapınız sağlam sanırım
Tekirdağ Merkez'de yaşıyorum. Alt yapım Türk Telekom. Turknet kullanırken de şuan da Türk Telekom alt yapısı ile internet çalışıyor. Bağlantım 100'e kadar ancak evime gelişi max 90 oluyor. Genelde 75-85 arası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı