Netspeed Mi, Turknet Mi ?

Türk Telekom ile herhangi bir sorun yaşamıyorsanız Türk Telekom alt yapısını kullanan diğer ISS'da sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle. Bende Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş yapmıştım.
Altyapı daha 1 hafta önce tamamlandı. 80 mbps hız alabilirsiniz dediler. Ondan sonra fiyatları söyleyince şok oldum :D 150 TL 100MBPS, 120TL 50MBps. Benimde internete verecek o kadar param yok. Mecburen 16MBps olan paketi aldım. Seneye taahhüt bitiyor. Bende büyük ihtimalle Türknet'e geçeceğim. Türknet'den memnun musunuz?

Altyapı daha 1 hafta önce tamamlandı. 80 Mbps hız alabilirsiniz dediler. Ondan sonra fiyatları söyleyince şok oldum :D 150 TL 100Mbps, 120TL 50Mbps. Benim de internete verecek o kadar param yok. Mecburen 16Mbps olan paketi aldım. Seneye taahhüt bitiyor. Bende büyük ihtimalle TürkNet'e geçeceğim. TürkNet'den memnun musunuz?

Bulunduğum ilçede 18 seneye yakın sorunsuz şekilde TTNET kullandım. TürkNet'te aynı şekilde sorunsuz daha hızlı intenet kullanıyorum.

Hala kullanıyor musunuz TürkNet'i? Bu internete ne kadar veriyorsunuz? Benimde seneye Türk Telekom taahhütü bitiyor. Yeni bir sağlayıcı arıyorum. TT fiyatları çok pahalı. Altyapımız 80MBps destekliyor ama fiyatlar çok pahalı alamıyorum :(
Bir yılı aştı, evet hala Türknet kullanıyorum ve gayet memnunum. 85 TL ödüyorum ayda.

Turknet ile yasadigim sorunlari hicbir ISPde yasamadim. Cozum merkezi de su sekilde calisir:
- 3 kere kablo ile baglanip hiz testi yapar misiniz?
- Zaten kablo ile bagli oldugumu belirtmistim. Test sonuclarim ektedir.
- Sorun gorulemedi. Kullandiginiz cihaz kaynakli problem yasiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı