Netspeed nasıl bir ISS?

Kullanmaya başlayalı 2 yıl 2 ay oldu, açıkçası kendilerinden çok memnunum. Çok hızlı bir şekilde geçişimi yapmışlardı zamanında, ek olarak bir defa taşındım. 3 tanesi kendilerinin olmak üzere 4 ekip gönderdiler, interneti bağlayamamışlardı. O dönem gerçekten çok ilgileniyor ve çabalıyorlardı, meğerse dairede problem varmış. Ev sahibi ile görüştüğümüzde çözüme kavuşturduk.

Kısacası kendileriden çok memnunum, çalışma dışında herhangi bir kopma veya ping olmuyor. Açıkçası bir aksilik olmazsa uzun bir süre daha kullanma planım bulunmakta.

Bu konumu da inceleyebilirsini:

Zaten pahalı bari network altyapılarını geliştirseler! :)
İnt değişim noktası, alternatif uplink, alternatif routingler vb.

TurkNet taahhütlü değil hocam.

1686583136031.png

TurkNet'te durum böyle.

Kullanmaya başlayalı 2 yıl 2 ay oldu, açıkçası kendilerinden çok memnunum. Çok hızlı bir şekilde geçişimi yapmışlardı zamanında, ek olarak bir defa taşındım. 3 tanesi kendilerinin olmak üzere 4 ekip gönderdiler, interneti bağlayamamışlardı. O dönem gerçekten çok ilgileniyor ve çabalıyorlardı, meğerse dairede problem varmış. Ev sahibi ile görüştüğümüzde çözüme kavuşturduk.

Kısacası kendileriden çok memnunum, çalışma dışında herhangi bir kopma veya ping olmuyor. Açıkçası bir aksilik olmazsa uzun bir süre daha kullanma planım bulunmakta.

Bu konumu da inceleyebilirsini:

Hocam galiba evden eve değişiklik gösteriyor.

1686583281131.png

Fikrim yok, büyükşehir olan ve altyapı olarak güzel bir lokasyonu olan Ankara'da da kullandım şu an iyi sayılmayacak bir küçük şehirdeyim, burada da kullanıyorum ve çok memnunum. Dediğim üzere herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor.

İkisi de güzel aklınıza yatanı alın.

Hocam upload hangi işlerde lazım olur? Yayın falan açmıyorum. Çok nadirende mega gibi yerlere dosya yüklüyorum.

Hocam upload hangi işlerde lazım olur? Yayın falan açmıyorum. Çok nadirende mega gibi yerlere dosya yüklüyorum.
Upload yayın açıyorsanız, video yüklüyorsanız işlevli olur, onun dışında tüm ISS'ler artık bence başarılı upload konusunda. Ekstra bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum dediklerimi yapmıyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı