Netspeed nasıldır?

soqum

Centipat
Daha fazla  
Ev internetine ihtiyacım var. Uygunluk ve internet hızını ön planda tutarak birkaç seçeneği değerlendirdim. Alt yapım fiberi destekliyor. TurkNet biraz pahalı geldi Vodafone da TurkNet ile aynı fiyat bandında fakat hiç güvenmiyorum şu an için akılma en çok yatan Netspeed.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abonelik başladıktan sonra 6 ay fiyat garantisi veriyor. 1 yıllık faturanı peşin ödersen zam yemiyorsun böyle bir imkan da var. Onun haricinde genel olarak TT altyapısı kullanıyor. Bulunduğun bölgedeki fiber altyapı iyiyse çok sorun olmaz. Müşteri hizmetlerinden yana da ben sıkıntı yaşamadım. Arada TT kaynaklı bakım ve kesintiler oluyordu en geç 1 saat içinde çözüyorlardı ben arayınca.

Abonelik başladıktan sonra 6 ay fiyat garantisi veriyor. 1 yıllık faturanı peşin ödersen zam yemiyorsun böyle bir imkan da var. Onun haricinde genel olarak TT altyapısı kullanıyor. Bulunduğun bölgedeki fiber altyapı iyiyse çok sorun olmaz. Müşteri hizmetlerinden yana da ben sıkıntı yaşamadım. Arada TT kaynaklı bakım ve kesintiler oluyordu en geç 1 saat içinde çözüyorlardı ben arayınca.
Aktif olarak kullanmaya devam ediyor musunuz? Ediyorsanız davet işlemleri nasıl oluyor merak ediyorum

Ev internetine ihtiyacım var. Uygunluk ve internet hızını ön planda tutarak birkaç seçeneği değerlendirdim. Alt yapım fiberi destekliyor. TurkNet biraz pahalı geldi Vodafone da TurkNet ile aynı fiyat bandında fakat hiç güvenmiyorum şu an için akılma en çok yatan Netspeed.
Ben 2 senedir Netspeed kullanıyorum ve memnunum. 24/7 müşteri hizmetleri var ve referans kodun var ise her ay 30 TL indirimde alıyorsun. Altyapı sorgulamada ne çıkıyorsa o hızı veya daha üstünü veriyorlar.

Aktif olarak kullanmaya devam ediyor musunuz? Ediyorsanız davet işlemleri nasıl oluyor merak ediyorum
Referans kodu ile müşteri hizmetlerini arıyorsun o kodu veriyorsun ve Netspeed 48 saatte geçişini yapıyor internetin kesilmeden.

Son düzenleme:
Yıllardır Netspeed kullanıcısıyım ve bir kere olsun habersiz internetimin kesildiğinde şahit olmadım. Müşteri hizmetleri çok ilgili ben çok memnunum geçecek olan arkadaş varsa arkadaşını getir kampanyasını yararlanmak isteyen olursa dostlar referans kodumu kullanabilir sizde bende 30 TL indirimden faydalanabiliriz. Faturalarımı otomatik ödeme ile ödüyorum ve yıllar boyu devam edeceğim bir sağlayacı bilginiz olsun efendim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı