Netspeed nasıldır?

soqum

Centipat
Daha fazla  
Ev internetine ihtiyacım var. Uygunluk ve internet hızını ön planda tutarak birkaç seçeneği değerlendirdim. Alt yapım fiberi destekliyor. TurkNet biraz pahalı geldi Vodafone da TurkNet ile aynı fiyat bandında fakat hiç güvenmiyorum şu an için akılma en çok yatan Netspeed.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağlam çözüm böyledir. Tecrübe sabit o yüzden paylaşıyorum!

Dosya Ekleri

• 3D7DEB62-0FA8-4D43-AC18-824953A2708E.jpg
    3D7DEB62-0FA8-4D43-AC18-824953A2708E.jpg
    286,3 KB · Görüntüleme: 126
  • Eski baglanti.jpg
    Eski baglanti.jpg
    343,1 KB · Görüntüleme: 118
  • F7351D29-69A4-4287-9198-A1E4B7BA0ED0.jpg
    F7351D29-69A4-4287-9198-A1E4B7BA0ED0.jpg
    323,3 KB · Görüntüleme: 107
  • Yeni izole baglanti.jpg
    Yeni izole baglanti.jpg
    284,8 KB · Görüntüleme: 105
Güzel denebilir ama bizde ping sorunu yapıyor biraz ödemeyince yavaşlatmayı bırak direk interneti bile kapatma noktasına getiriyorlar mesela.

Ev internetine ihtiyacım var. Uygunluk ve internet hızını ön planda tutarak birkaç seçeneği değerlendirdim. Alt yapım fiberi destekliyor. TurkNet biraz pahalı geldi Vodafone da TurkNet ile aynı fiyat bandında fakat hiç güvenmiyorum şu an için akılma en çok yatan Netspeed.

Gereksiz random bir internet sağlayıcı şirketi birçok şikayeti var önermem geçmenize.

Selamlar, aktif olarak ödeme yapmaya devam ediyor musunuz? Netspeed benden referans kodu vermemi istiyor. Bir türlü aktif kullanıcı bulamadım.
Ben 2 senedir Netspeed kullanıyorum ve memnunum. 24/7 müşteri hizmetleri var ve referans kodun var ise her ay 30 TL indirimde alıyorsun. Altyapı sorgulamada ne çıkıyorsa o hızı veya daha üstünü veriyorlar.

Referans kodu ile müşteri hizmetlerini arıyorsun o kodu veriyorsun ve Netspeed 48 saatte geçişini yapıyor internetin kesilmeden.

Dediğim gibi mart 2022 de geçtim, aşağı yukarı 1.5 sene sorunsuz kullandım, sorunsuz olmasının nedeni internetimin zaten sorunsuz olması, daha önce TurkNet kullanıyordum onda da sorun olmamıştı.
Ama sorun başlarsa yandınız. Çözme ihtimalleri neredeyse yok, kayıt açacaksınız aynı anda kapatılacak. Resimdeki gibi mesaj alacaksınız.
1 yılı geçti aynı problemler devam ediyor, kablo değiştirme modem değiştirme yaptım halen modem bozuk diyorlar. Şimdi SNR seviyesini değiştirmemi istediler, zaten yaptım diyorum anlamıyorlar. Şikayetvar cevap vermiyorlar, girip bakın, firma değiştirdiği halde siz bize bildirmediniz deyip para kesiyorlar, yıldızlara kanmayın. İki üç gün boyunca arayıp kontrol ediyoruz diyorlar kibar kibar konuşuyorlar, yıldız rica ediyorlar, yıldızı verdikten sonra selam sabahı kesiyorlar. Benim bir senedir sorunum devam etmesine rağmen bir kere teşekkür edip bir 5 yıldız verdim. Çözülen bir şey yok.
İnternetinizde sorun olursa yandınız, sorun yoksa zaten sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• AA4.jpg
    AA4.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 97
  • AA3.jpg
    AA3.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 75
  • AA2.jpg
    AA2.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 67
  • AA1.jpg
    AA1.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi mart 2022 de geçtim, aşağı yukarı 1.5 sene sorunsuz kullandım, sorunsuz olmasının nedeni internetimin zaten sorunsuz olması, daha önce TurkNet kullanıyordum onda da sorun olmamıştı.
Ama sorun başlarsa yandınız. Çözme ihtimalleri neredeyse yok, kayıt açacaksınız aynı anda kapatılacak. Resimdeki gibi mesaj alacaksınız.
1 yılı geçti aynı problemler devam ediyor, kablo değiştirme modem değiştirme yaptım halen modem bozuk diyorlar. Şimdi SNR seviyesini değiştirmemi istediler, zaten yaptım diyorum anlamıyorlar. Şikayetvar cevap vermiyorlar, girip bakın, firma değiştirdiği halde siz bize bildirmediniz deyip para kesiyorlar, yıldızlara kanmayın. İki üç gün boyunca arayıp kontrol ediyoruz diyorlar kibar kibar konuşuyorlar, yıldız rica ediyorlar, yıldızı verdikten sonra selam sabahı kesiyorlar. Benim bir senedir sorunum devam etmesine rağmen bir kere teşekkür edip bir 5 yıldız verdim. Çözülen bir şey yok.
İnternetinizde sorun olursa yandınız, sorun yoksa zaten sorun olmaz.
Sende crc hataları basıyor. Mutlaka kablolamada biryerde sıkıntı var. Bu Netspeed ile değil senin kabloların ile alakalı. Bende aynı sorunu yaşadım geçmişte arıza kaydı açıldı ve TT gelip sokaktaki kabloyu tamir etti.

Sende crc hataları basıyor. Mutlaka kablolamada biryerde sıkıntı var. Bu Netspeed ile değil senin kabloların ile alakalı. Bende aynı sorunu yaşadım geçmişte arıza kaydı açıldı ve TT gelip sokaktaki kabloyu tamir etti.
benimle alakası olan ucunda rj11 olan kabloyu ben değiştirdim aynı.
ttnet ekipleri geldi, benim rj11 li kabloyu onlar değiştirdiler aynı,
hızı 50 mbps düşürdüler aynı, modem bozuk dediler, farklı modemim vardı, eski dediler, yeni modem aldım. bugün aradılar snr seviyenin yükselt dediler. zaten yaptınız bunu 4 ay önce yine aynı dedim. anlamıyorlar.

Dosya Ekleri

• AAA.jpg
    AAA.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 69
benimle alakası olan ucunda rj11 olan kabloyu ben değiştirdim aynı.
ttnet ekipleri geldi, benim rj11 li kabloyu onlar değiştirdiler aynı,
hızı 50 mbps düşürdüler aynı, modem bozuk dediler, farklı modemim vardı, eski dediler, yeni modem aldım. bugün aradılar snr seviyenin yükselt dediler. zaten yaptınız bunu 4 ay önce yine aynı dedim. anlamıyorlar.
CRC hatasını sen RJ vs ile yok edemezsin, aynı olayı yaşadım diyorum sana. Geri oku ve paylaştığım görsellere bak. Bendede TT öyle böyle dedi israr ettim ve özel ölçüm cihazı ile geldiler o cihazla sorunun sokaktaki kabloda olduğunu gördüler ve komple kablo bağlantısını yani sokaktakini değiştirdiler.

Dosya Ekleri

• 3D7DEB62-0FA8-4D43-AC18-824953A2708E.jpg
    3D7DEB62-0FA8-4D43-AC18-824953A2708E.jpg
    286,3 KB · Görüntüleme: 120

Technopat Haberler

Geri
Yukarı