Netspeed nasıldır?

soqum

Centipat
Daha fazla  
Ev internetine ihtiyacım var. Uygunluk ve internet hızını ön planda tutarak birkaç seçeneği değerlendirdim. Alt yapım fiberi destekliyor. TurkNet biraz pahalı geldi Vodafone da TurkNet ile aynı fiyat bandında fakat hiç güvenmiyorum şu an için akılma en çok yatan Netspeed.

Son düzenleyen: Moderatör:
CRC hatasını sen rj vs ile yok edemezsin, aynı olayı yaşadım diyorum sana. Geri oku ve paylaştığım görsellere bak. Bende de TT öyle böyle dedi israr ettim ve özel ölçüm cihazı ile geldiler o cihazla sorunun sokaktaki kabloda olduğunu gördüler ve komple kablo bağlantısını yani sokaktakini değiştirdiler.

Bana neden kızıyorsun. Ben ne yapayım gidip TTNET önünde kendimimi yakayım.
Servis sağlayıcıya 5000 kere söyledim işte, attığım resimlere bakarsan 1 tanesi TT arıza diye geçiyor. Ee ne oldu sorun çözüldü mü?
Ben de biliyorum yaşı benden büyük olan kablolarda sorun olduğunu, ben de biliyorum 7, 8 yıl önce gelip kablolara yama yaptıklarını, adama söylüyorum diyorlar CRC var diye TTNET söylersem işleme almazlar diyor.
Ben ne diyorum, sorunun yoksa zaten sorun olmaz, sorun olursa Netspeed çözmez işte.

İyi akşamlar, Netspeed de yasaklı sitelere VPN olmadan giriş yapılıyor mu?

1) Evet, VPN'siz her siteye giriş yapabilirsin.

2) bilgisayarda ağ bağlantısı ayarlarından Cloudflare DNS girerek, yasaklı sitelere giriş yapabilirsin.

3) Modem ayarlarından, Cloudflare DNS girerek yasaklı sitelere giriş yapabilirsin.

4) Hayır iki yöntemle de giriş yapamazsın, VPN kullanmak zorundasın.

İyi akşamlar, Netspeed de yasaklı sitelere VPN olmadan giriş yapılıyor mu?

1) Evet, VPN'siz her siteye giriş yapabilirsin.

2) bilgisayarda ağ bağlantısı ayarlarından Cloudflare DNS girerek, yasaklı sitelere giriş yapabilirsin.

3) Modem ayarlarından, Cloudflare DNS girerek yasaklı sitelere giriş yapabilirsin.

4) Hayır iki yöntemle de giriş yapamazsın, VPN kullanmak zorundasın.
Proton vpn kur zaten bedava servisi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı