Netspeed ile 5. ayımı dolduracağım. Daha önce TTNET kullanıyordum. Açtığım bir konu da var inceleyebilirsiniz nasıl bir süreç geçirdiğimi. Netspeed bulunduğunuz bölgedeki altyapı imkanları dahilinde ucuza hizmet veren bir İSS. Aldığınız hizmetin kalitesini ne yazık ki Netspeed değil kullandığınız altyapı veriyor.
Ben 5Mbit üzerinde hız alamıyordum. TTNET'te 16Mbit paket için 70 küsür lira ödemektense Netspeed'e geçip 8Mbit sınırsız kullanıp 44 TL veririm diye düşündüm. Altyapı aynı olduğu için aldığım hizmet değişmedi. Yine 5Mbit sadece fatura düşük.
Sonra TTNET altyapı çalışması yaptı 2 ay falan oluyor. Hat değerlerim düzelmişti. Netspeed ile görüştüm. Paketimi 16Mbit yaptırdım. SNR değerlerini kontrol ederek kopma yaşamamak için hızımı 12Mbit yaptırdım. Bu işlemleri yaparken sorun yaşamadım teknik bilgi açısından yeterliydi müşteri hizmetleri.
Bu arada benim hiç arayıp da müşteri hizmetlerine ulaşamadığım olmadı. Hatta bayram olduğu hafta pazar günü aramıştım. Haliyle açmadılar tatil günü. Ertesi gün onlar beni aramıştı.
Özeti şu; altyapıyı hangi firma veriyorsa kaliteyi o belirliyor. Siz Netspeed'den sadece uygun fiyat alıyorsunuz.