NetSpeed Valorant ping oluyor

narko7

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık 2-3 gündür Valorant'ta ping sorunu yaşıyorum. Valorant haricinde hiçbir oyunda ping problemim yok. Örneğin CS:GO İstanbul sunucularında 5-10 ping, Avrupa sunucularında 30-50 arası alırken Valorant'ta aşağıda gördüğünüz değerleri alıyorum. Böyle olmadan önce İstanbul sunucularında 15-20 arası alıyordum. Modemi resetledim, DNS değiştirdim, önbelleği temizledim fakat yine aynı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
(NetSpeed 100 Mbps VDSL paketini kullanıyorum ve altyapım gayet iyi durumda.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 402
Bende internet bağlatacağım. TurkNet, NetSpeed, GIBIRNet vs. NetSpeed'te karar kılmıştım 3-4 gün önce o günden beri böyle bir sorun okuyorum. Ne bağlatacağıma dair fikrim yok şuan. Çünkü max oynayacağım şey Lol olacak online olarak..

Bende internet bağlatacağım. TurkNet, NetSpeed, GIBIRNet vs. NetSpeed'te karar kılmıştım 3-4 gün önce o günden beri böyle bir sorun okuyorum. Ne bağlatacağıma dair fikrim yok şu an. Çünkü Max oynayacağım şey LoL olacak Online olarak.

NetSpeed'in yurt içi ping değerleri yüksek ben başka bir firmaya geçmeyi düşünüyorum aklımda Comnet ve TurkNet var.
Çok ilginç bir şekilde problemden önce 15-20 ms aldığım oyunda şu an warp açıkken 8-9 ms alıyorum şaka gibi. Ayrıca donma problemi de kalmadı.

NetSpeed'in IP gidişlerinde bir sorun var.

Çok ilginç bir şekilde problemden önce 15-20 ms aldığım oyunda şuan WARP açıkken 8-9 ms alıyorum şaka gibi. Ayrıca donma problemi de kalmadı.
Şöyle bir durum var. Ben de oyunda skor tablosundan pingime baktığımda 15 ms gösteriyor fakat oyunda arkadaşıma sorduğumda o 20-25 arasında olduğunu söylüyor. Yani warp daha düşük gösteriyor fakat oyunda bir tık daha fazla
Bende internet bağlatacağım. TurkNet, NetSpeed, GIBIRNet vs. NetSpeed'te karar kılmıştım 3-4 gün önce o günden beri böyle bir sorun okuyorum. Ne bağlatacağıma dair fikrim yok şuan. Çünkü max oynayacağım şey Lol olacak online olarak..
Şu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım. Tam bir fiyat-performans İSS'i bence. Sadece Riot ile ilgili sunucu ping değerleri fazla. Diğer oyunlarda kontrol ettiğimde ping değerleri olması gerektiği gibi.

Şöyle bir durum var. Ben de oyunda skor tablosundan pingime baktığımda 15 ms gösteriyor fakat oyunda arkadaşıma sorduğumda o 20-25 arasında olduğunu söylüyor. Yani warp daha düşük gösteriyor fakat oyunda bir tık daha fazla

Şu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım. Tam bir fiyat-performans İSS'i bence. Sadece Riot ile ilgili sunucu ping değerleri fazla. Diğer oyunlarda kontrol ettiğimde ping değerleri olması gerektiği gibi.
Bu sorunu ben 150 TL ödeyip 50mb down 5mb up aldığım superonline'da da yaşadım. Zaman zaman olabiliyor bu tarz şeyler ama işte tam ben alacağım zaman olması biraz ürküttü. Bir de yeni yeni ünlenen bir firma altından kalkabilecekler mi onu bilsem NetSpeed gerçekten kararlıydım ama 2 gündür kafam hala karışık.

Doğrudur hocam. Ama en azından olması gereken değerlere düşürmesi gayet yeterli bir çözüm bence. WARP tavsiyesi veren arkadaşa teşekkürler. @NYTMARE

Bu sorunu ben 150 TL ödeyip 50 MB down 5MB up aldığım Superonline'da da yaşadım. Zaman zaman olabiliyor bu tarz şeyler ama işte tam ben alacağım zaman olması biraz ürküttü. Bir de yeni yeni ünlenen bir firma altından kalkabilecekler mi onu bilsem NetSpeed gerçekten kararlıydım ama 2 gündür kafam hala karışık.

Ben NetSpeed'i neredeyse 4 yıldır kullanıyorum ve zamanında herkeste ortaya çıkan paket kaybı sorununu yaklaşık 3 ayda çözdüler o olayı çözdükten sonra LoL TR pingleri 12-13'den 23-24'e fırladı ve bu olay yaklaşık 2 sene önce gerçekleşti.

Bu sorunu ben 150 TL ödeyip 50mb down 5mb up aldığım superonline'da da yaşadım. Zaman zaman olabiliyor bu tarz şeyler ama işte tam ben alacağım zaman olması biraz ürküttü. Bir de yeni yeni ünlenen bir firma altından kalkabilecekler mi onu bilsem NetSpeed gerçekten kararlıydım ama 2 gündür kafam hala karışık.
Hocam şu zaman kadar kullandığım ve en iyi hizmet aldığım firma Netspeed diyebilirim. Arada böyle sorunlar olur. Önemli olan firmanın kullanıcıyı mağdur etmeden sorunu gidermek için çalışmasıdır. Umarım en kısa sürede hallolur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı