Netspeed ve Millenicom kulananlar memnun mu?

Wilgax

Hectopat
Netspeed ve Millenicomun sunduğu hizmet ve ücretleri insanları fazlasıyla şaşırtıyor. İlk aylarda herkes memnun ama daha sonra düşen download, upload ve yüksek ping sorunları başladığı söyleniyor. Acaba uzun süredir bu internet sağlayıcılarını kullanan var mı? Bu sorunları siz de çekiyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 seneden fazla suredir vodafone kullaniyom memnunum. Burada eski bakir kablolardan internet aldigimdan kimin neti oldugunun pek onemi yok hepsi ttnet altyapisi kullaniyor.

Millenicom kullanıyorum sorun yok tavsiye ederim hatta geçmeyi planlıyorsanız elimde referans kodu var onunla geçerseniz 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyoruz.

TTNET, TurkNet ve NetSpeed kullandım. Şu an NetSpeed var. TTNET pahalı diye 59 lirayken TurkNet'e geçmiştim. Sonra durduk yere fiyat yükseltmeler arızalar peydah olunca ve muhatap bulamayınca sinirlenip NetSpeed'e geçtim. Şu an VDSL port boş olduğu için yeni VDSL'e geçiş yaptım. 25 yıllık altyapıdan teoride 68 Mbit internet alabiliyorum. Şu an 35/3 paket kullanıyorum. Para odaklı değil müşteri odaklı çalıştıkları için çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.

Millenicom kullanıyorum sorun yok tavsiye ederim hatta geçmeyi planlıyorsanız elimde referans kodu var onunla geçerseniz 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyoruz.
Başvuru yaptıktan sonra kurulum ne kadar sürdü? Hangi ildesiniz, Ankara mı? Taşınacağım yerde superonline fiber ve kablonet yok. Çok kararsızım. Hangi alt yapı sizin ki?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı