Netspeed vs Comnet vs Kablonet

• Konuyu başlatan Lusyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.841
Netspeed de mi yalan hocam? Millenicom da geçebilirim.

Altyapınız nedir hocam? Sadece Türk Telekom fiber altyapısı olanlar kullanabiliyor Netspeed'i?

Netspeed güzel hocam ben önceden önermiyordum VDSL altyapı için siz hem fibermişsiniz hem de bu hafta bakım yaptılar düzelttiler tüm sorunları, fakat Superonline altyapısına hizmet veriyor mu bilmiyorum arayıp sorabilirsiniz.

Netspeed güzel hocam ben önceden önermiyordum VDSL altyapı için siz hem fibermişsiniz hem de bu hafta bakım yaptılar düzelttiler tüm sorunları, fakat Superonline altyapısına hizmet veriyor mu bilmiyorum arayıp sorabilirsiniz.

Sanırsam vermiyorlar hiç görmedim. Hatta vermezler çünkü eski evim de Superonline Fiber vardı hiç öyle bir muhabbet geçmedi aramızdan.

Sanırsam vermiyorlar hiç görmedim. Hatta vermezler çünkü eski evim de Superonline fiber vardı hiç öyle bir muhabbet geçmedi aramızdan.

Bende görmedim, bu arada konu sahibi arkadaş millenicomada bakabilir, sorun yaşayan az kullanıcı gördüm genelde Millenicom = Netspeed diyorlar, tabii ilk arayın sorun Netspeed'e süper Online altyapısına hizmet veriyorlarmıymış ona göre millencicoma göz atarsınız, ayrıca süper Online altyapısının bulunduğu yerde TT altyapısı her türlü vardır diye düşünüyorum, kontrol eder misiniz?

Bende görmedim, bu arada konu sahibi arkadaş millenicomada bakabilir, sorun yaşayan az kullanıcı gördüm genelde Millenicom = Netspeed diyorlar, tabii ilk arayın sorun Netspeed'e süper Online altyapısına hizmet veriyorlarmıymış ona göre millencicoma göz atarsınız, ayrıca süper Online altyapısının bulunduğu yerde TT altyapısı her türlü vardır diye düşünüyorum, kontrol eder misiniz?
Şahsi fikrim etrafına baksın test etsin bir şekilde. Çünkü benim bulunduğum altyapı da Türk Telekom VDSL2 ve Superonline Fiber vardı. İkisini de denedim ve VDSL2 çok daha iyiydi. Fiber'de neredeyse 2 katı ping farkı vardı. CSGO'da VDSL2 ile 30-35MS arası alırken Fiber'de 65-70'den aşağı alamıyordum. Çok kez de aradım sorun yok diyorlardı. Neyse ki ev değiştirdik taahhüt ödemeden çıktım. Çok pişman olmuştum.

Netspeed tavsiye ederim. Çok sayıda oyun oynamıyorum, oynadığım oyunlarda ise pingi tatmin edici.

Netspeed kullanıyorum ve memnunum. Altyapınız 100Mbps alacak kadar sağlamsa VDSL üzerinden yüksek ihtimalle kaliteli hizmet alırsınız. Zira VDSL için altyapı önemli. Fiber biraz daha rahat kullanım kullanım sunuyor bu su götürmez.

Adım adım Netspeed'e geçiş sürecimle ilgili deneyimimi ve yaptığım test sonuçlarını görmek için konumu inceleyebilirsiniz:

Netspeed'in müşteri hizmetlerinin ve sağlam altyapıda verdiği hizmetin çok iyi olduğunu söylemek yalan olmaz.

Güncelleme şu şekilde arkadaşlar Netspeed altyapıyı desteklemiyormuş aradım sordum bende 25Mbps Superonline geçtim en azından taahhütlü fakat yine zamlanmış fiyata denk geldik bu yüzden kötü oldu neyse 10Mbps'den 25Mbps geçince az da olsa rahatladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı