- Makaleler
- 21
@Richard Watterson Abartma kardeşim akıl mantık yok senin söylediğinde.
Kardeşim, öncelikle internet olarak en iyi kaliteli seçmek istiyorsan yabancı marka seç. TürkNet, Turkcell vs. Bu tarz Türk yapımı internetler reklamcılık için çok fazla kampanya düzenliyorlar ancak bunlar nanay. Sana önerim yabancı marka kullan. Ping olarak en fazla 60-70 pingin olur ancak bu çok normal bir ping. Oyun vs. oynuyorsan sana hiçbir zararı olmaz. Eğer Türk internet kullanırsan pingin 10-5 ping olur ancak internetin çok yavaş olur yani Google Chrome tıklarsıni 10 saate gelmez.
En iyisi etrafında bu firmayı kullanan var ise onlara sormak. NetSpeed genelde paket kaybı oluşmakta herkes yaşacak diye bir şey yok. Etrafında kullanan var ise onlara sorman daha iyi olur. Yok ise hepsini tek tek deneyerek en iyi internet denemeyini sunan var ise onda kalmak.
Aslında kafamda NetSpeed bağlatmak var fakat internette araştırdığımda çok fazla paket kaybı ve ping artışı var diyorlar. TürkNet'te NetSpeed'e göre daha az hız veriyor.
Ankara'da yaşıyorum ve kafam acayip karışık. Kullanan kişiler lütfen yardımcı olursa sevinirim.
Bildiğim kadarıyla ikisi de Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor, ben de şu an Türk Telekom kullanıyorum ve şu ana kadar sadece 1 kere sorun yaşadım. O da modemden kaynaklıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.