NetSpeed vs. TürkNet

Kardeşim, öncelikle internet olarak en iyi kaliteli seçmek istiyorsan yabancı marka seç. TürkNet, Turkcell vs. Bu tarz Türk yapımı internetler reklamcılık için çok fazla kampanya düzenliyorlar ancak bunlar nanay. Sana önerim yabancı marka kullan. Ping olarak en fazla 60-70 pingin olur ancak bu çok normal bir ping. Oyun vs. oynuyorsan sana hiçbir zararı olmaz. Eğer Türk internet kullanırsan pingin 10-5 ping olur ancak internetin çok yavaş olur yani Google Chrome tıklarsıni 10 saate gelmez.

Aga, sen cidden konulardan anlıyor musun? Hepsi Türk marka da.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi etrafında bu firmayı kullanan var ise onlara sormak. NetSpeed genelde paket kaybı oluşmakta herkes yaşacak diye bir şey yok. Etrafında kullanan var ise onlara sorman daha iyi olur. Yok ise hepsini tek tek deneyerek en iyi internet denemeyini sunan var ise onda kalmak.

En iyisi etrafında bu firmayı kullanan var ise onlara sormak. NetSpeed genelde paket kaybı oluşmakta herkes yaşacak diye bir şey yok. Etrafında kullanan var ise onlara sorman daha iyi olur. Yok ise hepsini tek tek deneyerek en iyi internet denemeyini sunan var ise onda kalmak.

Hocam kendi üzerime açtırabilsem hepsini denerim ama babamın üzerine ve babam da bu tür işlerle uğraşmıyor o yüzden çok detaylı araştırıyorum, kullanan kişilerin fikrini alıyorum.
Etrafımda kullanan hiç kimse yok.

Aslında kafamda NetSpeed bağlatmak var fakat internette araştırdığımda çok fazla paket kaybı ve ping artışı var diyorlar. TürkNet'te NetSpeed'e göre daha az hız veriyor.
Ankara'da yaşıyorum ve kafam acayip karışık. Kullanan kişiler lütfen yardımcı olursa sevinirim.
Bildiğim kadarıyla ikisi de Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor, ben de şu an Türk Telekom kullanıyorum ve şu ana kadar sadece 1 kere sorun yaşadım. O da modemden kaynaklıydı.

2 Yıldır NetSpeed kullanıyorum, VDSL 75 paketini kullanıyordum. Taşındım, binada altyapı olarak fiber varmış mecbur fiber pakete geçtim. Şu an fiber 75 paketini kullanıyorum, Speedtest'te 74 Down; 8 Up değerlerini alıyorum. Memnunum paket kaybı vs. yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı