NetSpeed yeniden fiyat artışına gitti

Kullanıcılarına "altyapı erişim, enflasyon, döviz artışı ve benzeri zorunlu maliyet artışları nedeniyle 1 Mart 2021'den itibaren geçerli olmak üzere kullanmakta olduğunuz 35 Mbps paketinizi 86 olarak güncelledik" mesajı atarak zam yaptıklarını belirttiler.
Böylelikle başladıklarında 75 Mbps paketleri sadece 65 lirayken, bugün 2021 yılında hem 40 Mbps düşük, hem de 21 lira pahalı 35 Mbps paket fiyatları, 86 liraya çıkmış oldu.

Kaynak;

WhatsApp Image 2021-01-19 at 15.26.59.jpeg
 
Üzücü ama onlarında ellerinden gelen bir zam olduğunu sanmıyorum. Altyapıyı kiralayan şirketler Türk Telekom/Superonline gibi dev şirketlerden bir çok zorluğa maruz kalıyor ve olası bir fiyat artışı onlara da zam yaptırtmak zorunda bırakabiliyor. Umarım bir an önce bu tekel biter.
 
Elden bir şey gelmez. Altyapıda tekel olmuş malum kanser oluşumun kafasına birisi tokmağı indirmedikçe bu böyle devam eder. Şu haliyle Türknet ile aynı fiyat olmuş. Ayrıca Türk T*lekom'dan hala daha ucuz. Buna şükredin bence.

Bu ülkede bir malın/hizmetin fiyatına zam geldiğinde satıcı veya gariban elemanlar topa tutuluyor. Lojistiği sağlayan aracılar ve esas kaynaktan çıkış fiyatını sorgulamıyor çoğu kişi. (Sizi kastetmiyorum)

Bunları durduracak güçte olmadığımıza göre elden gelen tek şey bu haramzadelerin gelmişine geçmişine küfredip lanet okumak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı