Netspeed yine mi çöktü?

Hocam bizde bir ara çalışma vardı 1-2 hafta internet yoktu olmayan gün sayısı kadar iade etmişlerdi bence yine yaparlar telafi amaçlı.
Evet hatırlıyorum, 2 hafta faturadan ücretini indirmişlerdi. Yine de işi şansa bırakmamak ve elinizde ispat olması adına belgelemek en doğrusu.

Bpt haber Netspeed çağrı merkezleri telefonlara cevap vermiyor diyordu doğru mu hocam?
Doğru hocam ben iki gün önce aradığımda direkt hat düşüyordu kapanıyordu.

Değiştirmeyi düşünmeyen arkadaşlar için benim yaptığım gibi belgelemelerinizi yapmanızı öneririm. Hız testlerinin ekran görüntüleri ve arıza takip mesaj sistemlerinin ekran görüntüleri. Her gün güncelleyerek hizmetin eksik olduğu gün sayısı ve bunun faturadaki değerini belirtiyorum. Sorunlar çözüldüğünde de eksik hizmet günlerini ticari faiziyle birlikte (çok büyük bir tutar değil ama olsun) iadesini talep edeceğim.

Bu arada ben de uzun süreli kullanıcılarından birisiyim. Sanırım 2 yılı buluyor. Upload hızını yüksek veren sayılı firmalardan, hatta o zamanlar tek firma olduğu için geçmiştim. Çünkü Türkiye'de aptalca bir upload hızı tekelciliği mevcut.

Eki Görüntüle 2522672
En iyisini yapıyorsun hocam bir kişi bir kişi demeyin arkadaşlar zaten hak aramadığımız için firmalar böyle duyarsız. Bizim için 50-60 TL iade çok değil ama bunu örnek veriyorum 5.000 kullanıcı ile çarpın firmaya zarar olarak ekleyin.

Evet dün akşam başvurduğum TürkNet'e an itibarıyla geçiş yaptım. Geçiş süresi 16 saat. Gayet başarılı. Geçecek arkadaşlar için kod verebilirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz yararlanırız.

Evet dün akşam başvurduğum TürkNet'e an itibarıyla geçiş yaptım. Geçiş süresi 16 saat. Gayet başarılı. Geçecek arkadaşlar için kod verebilirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz yararlanırız.
Bu geçiş sürecinde eski ISS'in bağlantısı devam ediyor muydu hocam yoksa 16 saat internetsiz miydin?

benim alt yapım VDSL 68 mbps destekliyor türknete geçsem mantıklı olurmu acaba şuan netspeeddeyim.Sokağa bi fiber gelse çok iyi olcak ama beklemekten başka yapılacak bişey yok sanırım :/

@Cre4TiveTR Devam ediyor, geçiş onayını aldıktan sonra Turknet size modem ara yüzüne gireceğiniz bilgileri veriyor. Yani 5-10 dakika internetsiz kalıyorsunuz desek yanlış olmaz, geçiş yapmayı düşünürseniz kod paylaşabilirim.
Usta bende btk onayı istiyor onayladım okeyde bir diger aşamaya geçmiyor ne yapabilirim bi bilgin var mıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı