Netspeed'de son aylarda sürekli kopmalar oluyor

semamca_07

Megapat
Yıllardır Netspeed kullanıyorum, bu yıla kadar bir sorun yaşamadım ama son aylarda sürekli kopmalar oluyor. Saatte 10 kere gidip geliyor internet, belki daha fazla. Ne oyun oynayabiliyorum ne bir film izleyebiliyorum. TurkNet, Türk Telekom, Superonline ile alakalı şikayet var sitesinde arama yaptığımda aynı sorunun diğer firmalarda da olduğunu okudum. Hangi servis sağlayıcıya geçeceğimi şaşırdım resmen. Sizde de aynı sorun mevcut mu? Ülkede bir altyapı sorunu filan mı var nedir bu böyle anlamadım.

Bulunduğunuz ilçe ve mahalle altyapı çalışmalarını kontrol edin
Sürekli şikayet kaydı açıyorum. ilgileniyoruz, bağlantı kopmaları var, altyapı kaynaklı, modem ve kablonuzla oynamayın gibi söylemleri bitmek bilmiyor ama çözüme gelince yok. Yanıt için teşekkürler kontrol edeceğim.

Netspeed birkaç ay önce aynı şeyleri bana da yaşatmıştı her gün oluyordu delirmiştim artık gittim TurkNet'e geçtim.
Türknet'te sorun düzeldi mi ? bende geçiş yapayım bıktım artık. Geçiş sürecinde yapmam gereken birşey var mı ? taahhüt vs yok zaten direk Türnet'i aramam yeterli oluyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı