Netspeed'e abone olmalı mıyım?

@Caner Uncu @fushigurotoji hocalarım internette Netspeed'in abonelik kapatırken biraz uğraştırdığını okudum sizin bilgini var mı? Bu konu benim için önemli çünkü 1 sene kullandıktan aboneliği kapatacağım.
Ben böyle bir şey duymadım açıkçası yanlış bilgi de vermiyim. Zaten nakil etmek çok kolay yani başka ISS başvuruyorsunuz ve nakil oluyor tek tuşla. Nakil olabilecek bir şeyin iptalini yapmamak için neden uğraşsınlar ki anlamadım bir de taahhütsüz sonuçta.

Ben böyle bir şey duymadım açıkçası yanlış bilgi de vermeyeyim. Zaten nakil etmek çok kolay yani başka ISS başvuruyorsunuz ve nakil oluyor tek tuşla. Nakil olabilecek bir şeyin iptalini yapmamak için neden uğraşsınlar ki anlamadım bir de taahhütsüz sonuçta.

Benim dediğim nakil değil hocam abonelik iptali.

Siz böyle deyince mantıklı geldi hocam teşekkür ederim. Eğer iş uzarsa dediğinizi yaparım.
Hocam bir de referans olayı var. Her referansa yanlış hatırlamıyorsam 10TL indirim veriyorlar. Kodunuzu sağda solda paylaşmayı unutmayın bedava kullanmaya kadar götürebilirsiniz ama Technopat izin vermiyordu sanırım paylaşmaya.

Hocam bir de referans olayı var. Her referansa yanlış hatırlamıyorsam 10TL indirim veriyorlar. Kodunuzu sağda solda paylaşmayı unutmayın bedava kullanmaya kadar götürebilirsiniz ama Technopat izin vermiyordu sanırım paylaşmaya.

Evet hocam gördüm o kampanyayı 20 TL yazıyor sitesinde bir arkadaşın kodunu aldım eğer abone olursam onunkini kullanacağım.

@Caner Uncu @fushigurotoji hocalarım internette Netspeed'in abonelik kapatırken biraz uğraştırdığını okudum sizin bilgini var mı? Bu konu benim için önemli çünkü 1 sene kullandıktan aboneliği kapatacağım.
Bilgim yok kapattırırken uğraştırma konusunda, uzun zamandır kullanıyorum kapattırmadım henüz.

Hocam bunu çok görüyorum altyapınız iyiyse kullandığınız ISS çok da önemli değil diye düşününce mantıklı gibi ancak gidip de ucuz diye Comnet'e de abone olmam. Millenicom'u düşündüm ama fazla olumsuz yorum gördüm. Bu dediğim arıza kopma sorunlarını genel olrarak eski altyapısı olanlar mı yaşıyor?
Comnet verileri sızdırdı çat diye hesabımı sildi muhatap bulamadım parayı da modemi de konuşamadım düzgün. Müşteri hizmetleri de yok, Millenicom'da laciverti işte. Altyapı iyiyse hepsi aynı diyen cahilin önde gidenidir. FTTH Fiber GPON yeni en iyi altyapıda yaşadığım rezillikler ADSL'den beter. Altyapı telekom olabilir ama bu İnternet'i telekom vermiyor İSS firmasından geliyor sadece Telekom'un kabloları ile evine dönüyor gibi düşün.

Comnet verileri sızdırdı çat diye hesabımı sildi muhatap bulamadım parayı da modemi de konuşamadım düzgün. Müşteri hizmetleri de yok, Millenicom'da laciverti işte. Altyapı iyiyse hepsi aynı diyen cahilin önde gidenidir. FTTH Fiber GPON yeni en iyi altyapıda yaşadığım rezillikler ADSL'den beter. Altyapı Telekom olabilir ama bu İnternet'i Telekom vermiyor ISS firmasından geliyor sadece Telekom'un kabloları ile evine dönüyor gibi düşün.

Hocam bunu derken Comnet GIBIRNet veya adı duyulmamış Issler'i kast etmemiştim. TurkNet Netspeed gibi bilinirliği olan ISS'ler için söylemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı