NetSpeed'e geçiş süreci deneyimim

Emresahin1

Femtopat
Yer
Karasu/Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, halihazırda Superonline'ın 8Mbps ADSL hizmetini kullanıyorum. Altyapım 35Mbps desteklediği için NetSpeed'e geçmeye karar verdim.

04.03.2021: NetSpeed'i arayıp ön kayıt yaptırdım. Hat babamın üzerine olduğu için onu da istediler telefona, hoparlöre aldım ve kaydı beraber yaptık.

07.03.2021: NetSpeed'in internet sitesinden gerekli evrakları doldurdum ve MNG Kargo ile NetSpeed'in ön kayıt sırasında bana mail olarak yolladığı anlaşma kodunu vererek yolladım.

10.03.2021: Kayıt sırasında babamın telefon numarasını vermiştik, onu arayıp onayını aldılar ve evraklar ulaştığında geçiş işlemlerini başlatacaklarını söylediler. Babam, Superonline taahhütümüz ayın 12'sinde bittiği için daha erken geçiş işlemi yapmamalarını söylemiş.

12.03.2021: NetSpeed arayıp verdiğimiz xDSL numarasının hatalı olduğunu, kontrol etmemizi istedi. Tekrar Superonline'ı arayacağımı söyledim. İlk aramamda Superonline temsilcisi bana yardımcı olmayı konuşmanın başından istemediğini belli ettiği için sesimi yükselttim ve maalesef bağırmak zorunda kaldım. Kapattım ve tekrar aradım. İkinci müşteri temsilcisi, geçiş yaparsam Superonline'ın fatura kesmeye devam edeceğini o yüzden önce iptal etmem gerektiğini söyledi. Sakın buna inanmayın, burada beni kandırmaya çalıştı. Eğer hattınızı iptal ederseniz geçiş işlemi yapamazsınız. Kapatıp tekrar aradım. Son olarak müşteri temsilcisi Eyüp bey yeterince bilgisi olmadığını, xDSL numarasını araştırıp bana dönüş yapacağını ve 2 dk beklememi rica etti. 1 dakika içinde numarayı öğrendi ve bana ilk başta verilen xDSL numarasından 1 numara farklıydı. Öğrendiğim bu numarayı NetSpeed'e bildirdim. 15 dakika sonra NetSpeed'ten geçiş işlemlerinin başladığı ve 48 saat içinde işlemin gerçekleşeceği mesajı geldi.

Arkadaşlar güncellemeye devam edeceğim, geçiş işlemi tamamlana kadar. Ayrıca NetSpeed'in 35Mbps download 6Mbps upload içeren paketine başvurdum. Paket fiyatı 86 TL fakat referans kodu ile 81 TL'ye denk gelecek. Umarım size yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takipteyim, banada 48 saat süre verdiler geçiş için ve 24 saati kaldı. Türk Telekom inatla son saati bekliyor iptal için :(

Buradan kesinlikle siyasete bağlamak istemiyorum ama milletimizin hatasıda çok. Bunu gerçekten hak etmiyoruz.
Evet, böyle firmalara gerekli tepki konulmuyor. biz yolunacak kaz değiliz. Avrupa'da yapamayacakları şeyleri burada bize yapıyorlar. Ama gittikçe bilinçlendiğimizi düşünüyorum.

1 senedir fazla kullanıyorum, 10TL yeni zamlandı. 35Mbps paketi merak edenlere ufak hız testi yaptım.

1615545156404.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı