NetSpeed'e geçiş süreci deneyimim

Evet, böyle firmalara gerekli tepki konulmuyor. biz yolunacak kaz değiliz. Avrupa'da yapamayacakları şeyleri burada bize yapıyorlar. Ama gittikçe bilinçlendiğimizi düşünüyorum.
Kesinlikle, TT'ninde bu konuda adım atacağını düşünüyorum ama nafile. Çok müşteri kaybediyorlar.

Arkadaşlar az önce internetim kesildi ve Netspeed kullanıcı adı şifremi yolladı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    88,4 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşlar bu arada iptal etmeden önce geçiş yapmanız gerektiği doğru fakat gerçekten müşteri temsilcisinin bana dediği gibi geçiş yaptıktan sonra superonline abonelik iptali yapmanızı istiyor ve etmezseniz fatura kesmeye devam ediyorlar. Şimdi bu abonelik iptali ile uğraşacağım.

Türk Telekom iptalini NetSpeed yapmıştı. Kullandığım ISS ve gerekli bilgiler falan doldurup yollamıştım, NetSpeed'de kendileri o formu ISS'e verip iptal haberi gelmişti TT'den. İptal etseniz bile takip edin gizliden fatura çıkarabiliyorlar. Modem ücreti vardı taahhüt bitmesine yakın 2 ay daha vardı, dikkat edip modem ücretini ödemiştim, haber de vermiyorlar yoksa verecekler cezayı bana.

Türk Telekom iptalini NetSpeed yapmıştı. Kullandığım ISS ve gerekli bilgiler falan doldurup yollamıştım, NetSpeed'de kendileri o formu ISS'e verip iptal haberi gelmişti TT'den. İptal etseniz bile takip edin gizliden fatura çıkarabiliyorlar. Modem ücreti vardı taahhüt bitmesine yakın 2 ay daha vardı, dikkat edip modem ücretini ödemiştim, haber de vermiyorlar yoksa verecekler cezayı bana.
Bana Superonline iptal bilgisi gelmedi maalesef interneti kesmelerine ve Netspeed'e geçmeme rağmen. Kendim iptal başvurusunda bulundum. Bakalım dilekçe vs. hazırlayıp göndereceğim hallolur umarım.
Superonline'a dilekçe ve kimlik fotokopisi yolladıktan sonra işlemleri başlatıp 3-4 gün içinde aboneliği iptal ettiler. Modemi istediler, onu yollayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı